Real Madrid velger denne gang en trener fra egen nasjon. Den tidligere Liverpool-sjefen, Rafa Benitez (55) blir presentert om få dager! Florentino Perez, klubbens mektige eiere hadde fått nok av Carlo Ancelottis manglende resultater. 

Martin Ødegaard fikk paradoksalt nok sin etterlengtede debut for storklubben, bare timer før det ble kjent at treneren som brakte ham til klubben, selv ble avskjediget. 16-åringen har etter all sannsynlighet ingenting å frykte med en ny trener.

I Real Madrid er det kun en ting som teller, ikke overraskende nok er det å vinne pokaler.

Inneværende sesong har det mest gått galt for verdens største klubb. Det alene er nok til at sjefen må byttes ut. Ett år og en dag etter å ha vunnet Champions League-finalen, er det altså over for den sindige italieneren, Ancelotti.

Rafael Benitez

The Sport Review via Compfight

En ny erfaren manager kommer inn. På 12 sesonger har Real Madrid brukt 9 forskjellige managere, alle blant de aller mest meritterte i verden. Alt tyder på at det er Liverpools mest populære manager på flere tiår, Rafa Benitez som tar over på mektige Santiago Bernabéu. Han hadde ansvaret på Anfield i seks år, fra 2004-2010.

Noen managere gjør suksess ved å få fansen med seg, Rafa Benitez gjorde nettopp det.

Nå er han allerede ønsket tilbake til Liverpool, mye fordi Brendan Rodgers ser ut til å dumme seg kraftig ut, etter å ha brukt for mye penger for overbetalte lat-sabber. Men også fordi han tok grep som manager både på og utenfor banen da han vant Champions League 2005.

Itillegg betalte han 96.000 pund av egen lomme til minnefondet, for de 96 døde etter Hillsborough-ulykken i 1989. Bare managere med ekte følelser for sitt lag gjør en slik gest. Forskjellen på Benitez og andre managere, Rafa gjorde det etter at han han hadde forlatt klubben.

Mange på Anfield vil gråte bitre tårer over Rafa Benitez valg om å gå til Real Madrid. Jobben som manager i Liverpool kan bli ledig om kort tid.

Også jobben som manager i Premier League-klubben West Ham er ledig, London-klubben som lenge ønsket nettopp Benitez som arvtager etter Big Sam Allardyce, avskjediget sin trener bare minutter etter siste kamp for sesongen var ferdigspilt.

Bare 7% av spanjolene som ble spurt av avisen Marca, der 30.000 hadde svart hvem de ønsket som ny trener. Tyskeren Jurgen Klopp er spanjolenes førstevalg.

David De Gea, går fra Manchester United til Real Madrid i sommer, en av flere nye spillere som får møte Rafa Benitez på treningsfeltet, sammen med en 16-åringen fra Drammen.

Eventyret Martin Ødegaard fortsetter!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norwich til Premier League! Her er alle lagene for neste sesong!

Lille Norwich får lov til å spise kirsebær mot de aller beste neste sesong, etter å ha slått Middlesbrough i...

Newcastle- nedrykk, en komplett katastrofe!

Mike Ashley, utvilsomt en av Premier Leagues mest kontroversielle klubb-eiere, er i ferd med å kjøre den tradisjonsrike klubben i...

Lukk