Ifølge VG.no, skal Anders Behring Brevik ha fått godkjent navnebytte, til Fjotolf Hansen. Massemorder skrifter altså navn, i håp om at tiden skal lege alle sår, og at Behring Breivik-navnet skal bli glemt. Det er han allerede for mange, men aldri hans gjerninger.

Om hans grufulle handlinger, endelig har gått opp for ham, eller om det er andre årsaker til navneendringen vites ennå ikke.

Massedrapsmannen, Fjotolf Hansen, soner en dom på 21 års forvaring for å ha forårsaket 77 menneskers død 22. juli 2011. 69 drepte ble funnet på Utøya og 8 ble drept i Oslo sentrum, da en bombe gikk av i regjeringskvartalet.

Massemorder skiftet navn til Fjotolf!

Fjotolf Hansen soner i tre ombygde celler i Skien fengsel. Norges farligste fange har ingen sosial omgang med andre fanger. Den lille tiden han konverserer med andre, er fengselsbetjenter, lege og fengselsprest.

Om du tror dette er en dårlig fleip, må vi konstatere at dette faktisk er helt sant. Anders Behring Breivik heter nå Fjotolf Hansen, noe må han kanskje finne på for å få oppmerksomhet. Nylig ble det kjent at Norge mest omtale fange, har fått besøksvenn i fengslet. Dette er i følge VG.no

At noen orker å være i samme rom som Fjotolf Hansen, er ikke noe annet enn bemerkelsesverdig.

Fangen, terroristen og massemorderen vil neppe bli satt fri igjen i løpet av sin levetid. Heldigvis.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Olav Thon: “Du trenger ikke utdanning” Feil!

Olav Thon: "Du trenger ikke utdanning" Feil! En av Norges rikeste menn fylte 90 år i juni 2013. Olav Thon,...

Lukk