– Nå er det kommet fram opplysninger om en politimann som var leid inn i forkant av arrangementet. Han var ikke på jobb som politimann, men leid inn som vakt av arrangøren. Dette hadde vedkommende gjort mange ganger før. 

Massemorderen drepte også den privat leide politimannen, sammen med 85 uskyldigste livsglade ungdommer med et tilsynelatende langt og spennende liv foran seg. De ble skutt med kaldt blod fra kloss hold. En etter en.

Det er så vondt å smertefullt og uvirkelig på en gang, at ord blir fattige.

Fortsatt er det mange mennesker som er savnet etter de grufulle hendelsene i Oslo og på Utøya.

– Det varmer veldig å se at flere enn en million mennesker har valgt å tenne lys for ofrene på http://www.facebook.com/event.php?eid=244185822272540 Og mange hundre tusen mennesker har valgt å melde seg på VG sin lenke, » Hold sammen hold hender» http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/lenke.php

– Dette er til stor trøst for alle som er berørt, for alle som sørger og trenger å føle fellesskapet. ALLE i Norge står sammen i sorgen, i kampen om et fortsatt fritt land, i kampen om et fortsatt et demokratisk land. Og alle står sammen i kampen om å fortsatt bo i verdens beste land. 

Våre naboer i Sør er også til stor trøst da de følger oss i sorgen. Dette viser de på en flott måte med å stoppe sin nasjon i ett minutt kl 12:00 25.juli 2011. Takk Sverige!

Foto: Adressa.no

– Mange hundre mennesker velger fortsatt å reise til Oslo sentrum og domkirken for å vise sin respekt og hedre de døde. Gi trøst og være sammen med andre sørgende. Nordmenn ønsker å være sammen i sorgen.

Og når tårene er tørket skal vi reise oss og komme oss opp og fram for å videreføre vår frie og demokratiske livsførsel.

Jeg vil også takke vår flotte Kongehus og statsminister Jens Stoltenberg for en rørende minnetale i Oslo domkirke i dag.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sorgen gjør oss sterk- En nasjonal tragedie!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0_9BTHcpssM[/youtube] - Monica var for mange "Utøya". Hun jobbet for og med ungdom i mer enn 20 år. Tore Eikeland...

Statsminister Jens Stoltenberg- det tøffeste døgn

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VwdZs0GqWHA[/youtube] JENS STOLTENBERG ER EN HEDERSMANN Statsminister Jens Stoltenberg har det siste døgnet stått i mot, vært til stede, trøstet...

Lukk