Hvis du skal lage middag for 4 personer så være sikker på at det er nok. Lag feks noe som lett kan brukes dagen etter, feks pasta, burgere eller noe mer kullinarisk som kyllingfilet m ris. Yummy også som » restemat», pasta kan spises til lunsj dagen etter, eller ha burger på brød.

Det kastes tonnevis med helt ok mat i Norge hver eneste uke. Og det er en stor skam! Vi bør tenke oss godt om når vi skal lage varmmat, og lag noe du vet blir spist som restemat. Da slå du to fluer i en smekk og slipper å kaste noe.

Hvis du skal ha gjester og du ikke vet hva du skal lage så er det masse å velge i her: www.matprat.no

Jeg liker å ta ting på sparket når jeg lager middag, og det blir ikke alltid som planlagt, men ikke vær redd for å misslykkes, da prøver du bare på nytt. Tenk deg så gøy det er den dagen du lykkes, og du får skryt av det du har servert!

Ikke alle som er som Helstrøm men det bor en liten hobby kokk i de fleste nordmenn, og vi er flinke til å lage mat her i landet. Men det Norske kjøkken ligger langt tilbake i forhold til mange andre land i Europa. Det Franske og det Italienske kjøkken er jo i særklasse bedre enn de fleste land, og her har vi mye og lære.

Uansett hva du prøver deg på så husk å smake til etterhvert, da er det lettere å lykkes.

Og ta vare på restene, du blir sulten i morra også!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blogg er ute!

De sa det på radioen akkurat nå, på P4! Det er twitter som er det hoteste akkurat nå, makan! Også...

Ukjent uteligger har blitt moteikon

Bildene av denne kinesiske uteliggeren går nå verden rundt. Moteblogger hyller mannen for sine klesvalg og kaller ham “tiggeprinsen”,  “Brother...

Lukk