Overgangsvinduet det vil bli snakket om i mange år har ingen grenser. Toppklubbene jakter på samme spiller og de bytter spillerne internt.

Premier League-klubbene er desperate etter de aller beste og pengene sitter løst.

Størst overraskelse det siste døgnet er det faktum at Manchester Uniteds belgiske midtbane-terrier, Marouane Fellani er på vei til Galatasaray i Tyrkia, og at det Mourinhos gamle elev i Chelsea – Nemanja Matic som blir erstatteren.

Begge disse overgangene skal være signert og avgjort.

Nemanja Matic er etter vår mening, en betydelig bedre spiller enn Fellani. Manchester United har sikret seg svenske Victor Lindelöf og Tiemoué Bakayoko fra før, samt at Zlatan lusker rundt på treningsfeltet, Carrington fortsatt. Mourinho ser ikke bort fra at spissen kan få kamper i den røde drakten i løpet av sesongen. I så fall, ser Manchester United farligere ut enn på flere år.

Den mye omtalte overgangen for Neymar fra Barcelona til PSG er slett ikke i boks, om noen skulle tro det. Klausulen de spanske gigantene på 2,2 milliarder kroner, vil aldri bli utløst, fordi det vil ramme begge klubber økonomisk i skatter og avgifter. Om en overgang skulle gå i orden, vil det bli en mer ‘normal’ salgssum, kanskje rundt 1 milliard kroner.

Liverpools Philippe Coutinho ser ut til å være spilleren som skal erstatte Neymar. Spilleren selv har spurt Manger Klopp om å få lov til å reise til Barcelona. Et fryktelig tap i såfall for Liverpool, som utvilsomt har som målsetning å havne blant topp fire på tabellen. Naby Keita, som lenge har vært på blokken til Klopp er strøket av listen – fordi han spilleren blir for dyr.

Manchester City banket Real Madrid med 4-1 og Tottenham med 3-0 nylig. Pep Guardiola ser ut til å ha fart på laget sitt. Til tross for å ha svidd av £220 mill. på spillere, har ikke spanjolen gitt opp håpet om å få signaturen til Kylian Mbappe fra Monaco. Det laget som skal slå Manchester City kommende sesong – skal være gode.

Arsenal jobber med å beholde grinete Alexis Sanchez som vil bort fra London-klubben. Pep Guardiloa har tidligere sagt rett ut at han ønsker chileneren i sine rekker. Saken står vidåpen fortsatt.

Antonio Conte må sloss for å beholde jobben i Chelsea.

Å vinne Premier League, eller Champions League, er ikke nok for eieren Roman Abramovich.

Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain, Bayern Münchens Renato Sanches og Juventus’ Alex Sandro står på listen over spillere italieneren ønsker seg. Etter å ha brukt £130 mill. på spillere, vet Conte at han må ha flere forsterkninger for å makte å forsvare tittelen, og gjøre en solid nok innsats i Europa-Cup kampene. Borte er nå Matic og Diego Costa er nestemann på vei bort fra Stamford Bridge

Fredag 11. august starter Premier League opp igjen.

Championship starter fredag 4. august.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hawking: Ikke ta kontakt med fremmede planeter!

Hawking: Ikke ta kontakt med fremmede planeter! Skulle det komme til et punkt der forskere lykkes med å komme i...

Mendes og Nuno sender Wolves til Premier League

Mendes og Nuno sender Wolves til Premier League. Kompisene Jorge Mendes agenten som har de aller største fotballstjernene i sin...

Lukk