Matthijs de Ligt klar for storklubb. Dessverre for mange anglofile, er det verken Liverpool, Manchester City eller Manchester United som får gleden av å se den tidligere Ajax-stjernen, men Juventus sine trofaste tilhengere.

Juventus og de Light skal signere en femårskontrakt, som vil holde stortalentet i Torino til han blir 25 år, om han blir kontraktstiden ut.

Det faktum at spilleren har takket ja til tilbudet fra den italienske klubben som regjerer i serie-A, må også klubbene komme til enighet om overgangssum.

Det er spillerens agent, kontroversielle, Mino Raiola, som også styrer butikken for både, Paul Pogba og Zlatan, som bekrefter dette i dag. Avtalen klubbene i mellom, skal bare være en formalitet, enda overgangssummen vil være på et betydelig beløp, sannsynligvis over €50m, men den kan også havne på over €60m.

Matthijs de Ligt klar for storklubb! Click To Tweet

Matthijs de Ligt, som fyller 20 år, 12. august, har vært i søkelyset for de aller beste klubbene i Europa en god stund, men midtstopperen ble for alvor omtalt som det største talentet på flere tiår, da Ajax herjet vilt med både Juventus og Real Madrid under Champions League-sesongen vi har bak oss.

Matthijs de Ligt, sammenlignes med Liverpools beste spiller, forrige sesong, kanskje verdens beste midtstopper, Virgil van Dijk (28).

Matthijs de Ligt klar for storklubb!
Matthijs de Ligt fikk 77 kamper for Ajax Foto: Wikipedia.org

Matthijs de Ligt klar for storklubb!

Vargas12.com har mest fokus på alt som foregår i Premier League, men siden Matthijs de Ligt har vært det store samtaleemnet i lang tid, var han absolutt verdt å nevne. Om du ønsker å få siste nytt om de aller viktigste overgangene, bør du følge vårt nyhetsbrev, for å bli raskt oppdater, når noe skjer.

Siden du er interessert i engelsk fotball tar vi med noen ekstra nyheter til deg, som har med Premier League og engelsk fotball å gjøre.

Vi forventer en storopprydning i Manchester United, der Solskjær selger Paul Pogba og andre spillere som har sviktet over lang tid i den røde drakta. Det er mye penger å handle for og det vil skje ting på Old Trafford de neste ukene.

 • Helder Costa har forlatt Wolves til fordel for Leeds. Han er på lån til neste sesong, da overgangen blir permanent, prislapp: £15m.
 • Liverpool har fått sin egen Nederlandsk miststopper i 17 år gamle,  Sepp van den Berg fra PEC Zwolle. Overgangen kostet £1,3m.
 • Marko Arnautovic har endelig fått lov til å forlate West Han til fordel for Shanghai SIPG, prislapp: £22,4m.
 • Tottenham har sikret seg, Tanguy Ndombele fra Lyon for £55m.
 • Spurs er også svært nær å sikre seg Dani Ceballos (22) fra Real Madrid, prislappen kan bli ca £44m.
 •  Giovani Lo Celso (23) hos Real Betis, har vært Pochettinos prioritet denne sommeren, men foreløpig må Christian Eriksen bli enig med Real Madrid først, og det igjen, kommer an på om Paul Pogba får forlate Manchester United.
 • Danny Ings har forlatt Liverpool til fordel for Southampton for £20m.
 • Rodri har forlatt Atletico Madrid, for å spille for Manchester City, prislapp £62,5m.
 • Aleksandar Mitrovic blir noe overraskende, værende i Fulham.
 • West Ham er i ferd med å sikre seg, Maxi Gomez fra Celta Vigo for £44,8m.
 • Dani Alves er første spiller på kloden, som har vunnet 40 trofeer. Han har vunnet med Sevilla, Barcelona og Brasil. Brasil vant i natt Copa America, da de slo Peru med 3-1 i finalen.
 • Gigi Buffon har forlatt PSG, gratis, legenden har reist hjem til Juventus.

Lest? Pengegaloppen fortsetter i Manchester United!

Overgangsvinduet har endret åpningstid, som gjør at det kun er en måned igjen til butikken stenger. Innen den tid har milliarder av pund skiftet eiere. Hvem som vinner overgangsvinduet vet vi ikke ennå. Fra 8. august må Premier League-lagene klare seg med de spilleren de har, fram til 31. desember. Dog er det tillatt å selge og låne spillere etter denne dato.

Premier League-sesongen sparkes i gang fredag 9. august med Liverpool-Norwich som første kamp, avspark kl. 21:00, norsk tid.

Matthijs de Ligt klar for storklubb! Click To Tweet

I den anledning vil Vargas12.com sette opp vår slutt-tabell for sesongen 2019/2020. Vi har tippet rett, i ni av ti forsøk, men vi bommet på Leicester i 2016.

Til slutt nevner vi at Mexico slo USA 1-0 i finalen av Gold Cup, som ble avsluttet i natt. Der Wolves-spissen, Raul Jiménez, ble kåret til turneringens beste spiller.

Wolves ble overraskelses-laget over alle i Premier League, forrige sesong. Nuno og hans unge tropp, skal forsøke seg i Europa League, derfor forventes det at det kommer inn betydelige forsterkninger på Molineux.

Ulvenes første hjemmekamp sendes live på TV2 Sport, mandag 19. august, da kommer Ole Gunnar Solskjær og Manchester United på besøk, til kveldskamp på Molineux.

Vi lover å holde deg oppdatert på overgangsfronten.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Utendørs-sex?

Utendørs-sex? Spennende, pirrende, litt skummelt og ulovlig. Blir du fersket med å ha sex utendørs, vil det vanke en solid...

En av de beste valutakonverteren for Norge

Kjenner du dine valutakonverterene, når du er på tur? På reise i inn- og utland er det greit å vite...

Lukk