Mange unge jenter og gutter elsker å spille mange forskjellige typer spill. Foreldre kjøper, de unge spiller. Kanskje for mye noen ganger? 

Som forelder har man ansvaret for at barna ikke bruker for mye tid med PC´n eller foran TV. Moderne spill for PC, Playstation, Wii eller Xbox har høy grafikk og er ofte av svært god kvalitet.

Dette gjør at de fleste spill som de unge har tilgjengelig, oppfattes nesten som virkelighet.

– Uansett hvilke spill du som forelder lar dine barn og unge få spille, så velg heller sammen med de. Kjøp kvalitet foran kvantitet. La de unge få lov til å jobbe litt for å få kjøpe seg de spill som ligger i ønskeliste-bunken.

Aldersgrensen på spill er satt for en god grunn. Ikke la de yngste få spille spill som er for de som er eldre. På den måten vet du at dine barn ikke blir påvirket i negativ retning av spillets innhold.

Ønsker du å bestille spill på nettet, så bestill i tide for å være sikker på at de perfekte julegavene kommer fram til jul.

Husk at ikke finnes noen øvre aldersgrense for kjøp eller bruk av spill …

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
To Liv- Norsk film med fokus på tyskerbarna

Under den andre verdenskrig (1940-1945) ble mange barn unnfanget etter møte mellom tyske soldater, offiserer og norsk unge kvinner. Disse...

Lukk