Eneste kriterier for å kunne delta på Big Brother 2014, er at du kan være i huset i 110 dager gjennom høste. Premien er på en million norske kroner!

– I høst begynner en ny sesong av Big Brother på FEM og selvfølgelig skal du ha en plass i huset! Castingprosessen er alt i gang, så hvis du vil være med å slåss om den gjeve prisen må du søke umiddelbart. Ved å sende inn en video og svare på noen spørsmål om deg selv kan du vise oss hvorfor du er verdig en plass i Big Brother 2014.

Big Brother

Big Brother er den ultimate reality- kall det gjerne reality-sjangerens mor! Du kan selvsagt være blant deltagerne som blir steng inne i huset i 3 måneder sammen med et foreløpig ikke bestemt antall deltager. Et hus med kameraer absolutt over alt.

En opplevelse for livet venter de heldige deltagerne, en formue for den ene som kan spillet best. Nå bør du benytte denne sjansen til å bli Norges neste kjendis. Vinner du Big Brother, havner du i Se og Hør og i sofaen til Thomas og Harald.

Søk i dag!

Her er søknadsskjema!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Konfirmasjon

I dag er det søndag. I går, ja i går, på lørdag, var jeg i konfirmasjon. ”Det er verdens siste...

Slik får du rumpa til Jen Selter

https://www.youtube.com/watch?v=fpDZeFip53Q En av verdens mest omtalte rumper tilhører Jen Selter. En av de mest omtalte kvinner, nesten utelukkende kjent for...

Lukk