http://www.youtube.com/watch?v=6-8hrPaI9Qg

IDOL-sirkuset starter til høsten, men det du kanskje ikke visste er at TV2 kjører igang et helt nytt konsept parallelt med hovedsendingen, best kjent som voksen IDOL. Er du derimot under 15 år, eller ikke født senere enn 1999, så er det endelig din tur til å vise hva du kan.

IDOL-Junior er en like seriøs og skikkelig sang-konkurranse slik du kjenner fra voksen-IDOL, men det er ikke sikkert dommeren er like grinete slik du vet de kan være i den «voksne» utgaven. Her er det dog barn i fokus på deres premisser.

Dommerne er ihvertfall godt kjent med hva IDOL er og hva som skal til for å komme langt i konkurranse. Alle fire har tidligere vært deltagere og kommet veldig langt når de selv deltok. En av den vant til og med i sin tid, Alexander Denstad With slo Jonas Thomassen i sesong 4 av IDOL i 2006.

last ned TV2 IDOL JUNIOR

Dommerne i IDOL-junior Margaret, Ali, Alexander og Sandra Foto: TV/

Margaret Berger tapte for Kjartan Salvesen i finalen i 2004, dette var sesong 2 av IDOL. Sandra Lyng Haugen er en annen av de fire dommerne, hun kom på en flott 4. plass, samme år som Margareth kom på andre plass.

Margaret Berger har også vært vikar for Tone Damli som dommer i voksen-IDOL siden hun ventet sitt første barn og ble mamma til en liten pike i april. Tone gikk tilbake til jobben som dommer i IDOL etter fire uker hjemme med datteren.

Alejandro «Ali» Fuentes er den fjerde av de fire dommerne, han deltok i 2005 som var den tredje sesongen av IDOL. Dette året var det Jorunn Stiansen som vant da hun slo Tone Damli i finalen. Ali fikk en flott tredje plass for sin deltagelse.

IDOL er utvilsomt Norges største og kanskje viktigste sangkonkurranse, sett bort i fra Melodi Grand Prix. For hver og en som deltar er det nok viktigere enn noe annet. Man skal huske på at dette er en konkurranse rettet mot barn for barn. Det er slett ikke farlig, og ikke engang skummelt å delta, det er bare spennende.

– Går du med en sang-stjerne i magen som gjerne vil ut, og du får lov av mor og far, så er dette utvilsomt konkurransen for deg. Meld deg på nå.

Husk å ha bilder klart om du blir kontaktet av TV2 og Monster som lager i IDOL. Skriv så mye som mulig om deg selv i søknaden, får jo mere arrangøren får vite om deg- jo større sjanse er det for at nettopp du blir plukket ut til å delta på IDOL-junior.

Her er søknadsskjema for deg som har lyst til å delta i IDOL- junior!

Du kan også melde på en venn som du vet er flink, eller som har veldig lyst til å delta på IDOL-junior. Da kan du i så fall sende en e-post eller mail som det kalles nå for tiden til: idoljunior@monstermail.no.

Lykke til!

 

Kilde TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM i Brasil- Tyskland møter Argentina i finalen!

Etter at Brasil ble sendt ut av sitt eget VM som slakt med 1-7 tap mot Tyskland, var det til...

Penger er ikke alt, men det er ikke mye om å gjøre heller!

Penger er ikke alt, men det er ikke mye om å gjøre heller! Penger kan være grobunn for hat og...

Lukk