Menn blogger vel ikke, det er det vel bare fjortiser som gjør? I Norge er det mange hundre tusen mennesker som på et eller annet tidspunkt har startet en blogg. Noen lykkes og får tusenvis av lesere, andre slutter etter kort tid, andre igjen fortsetter og jobbe jevnt og trutt. Men det er alt for få gutter og menn som skriver blogg dessverre. 

Nå må gutter og menn skjerpe seg- start en blogg i dag!

– Du har kanskje vært inn på tanken, men er ikke helt sikker på hvordan dette gjøres. Ønsker du råd og veiledning er det bare å spørre i kommentarfeltet, så kan vi geleide deg inn riktig sti til å begynne med. Er du opptatt av noe konkret som foto, motorsport, sjakk, fotball eller damer- så er du på god vei. Da har du jo allerede et tema å skrive om.

Vargas12.com skrives av en mann, men som ellers her i livet- det er mange kvinner som står bak, derfor omtales bloggen i flertall, vi skriver for deg. Du skulle bare ha visst hvor mange krefter som er i sving for å få denne bloggen så bra som mulig for deg.

Menn blogger vel ikke, det er det vel bare fjortiser som gjør?
Foto: Copyright Morten Pettersen

– Bildene du vil finne på denne bloggen i uoverskuelig framtid, vil ha bilder fra fotografene Jim Dokken fra Drammen, og Morten Pettersen fra Fredrikstad. Teknisk ansvarlig for WordPress er bloggens orakel, Knut Sparhell. Du må ikke ha et arsenal av hjelpere får å skrive blogg, på langt nær.

Menn blogger vel ikke, det er det vel bare fjortiser som gjør?

Du kan velge å skrive på blogg.no, der får du masse hjelp og støtte fra et dyktig blogg-team, du kan bruke Bloggr.no eller WordPress.com.

Årsaken til at nettopp du bør begynne å skrive må være ønske om å formidle, du må like å skrive og du bør ha en viss forståelse av det norske språk. Eller du kan velge å skrive på engelsk eller et annet språk du kan godt. Den som blogger bør vite litt om hva man går til. Man bør tåle kritikk, sleivspark, mobbing og kommentarer som går på deg som person og ikke sak.

Ved å velge Facebook som innlogging for ditt kommentarfelt på din blogg, vil de som kommenterer stå fram med fullt navn, da blir det ikke så lett å være tøff i trynet som det er i et anonymt kommentarfelt.

Noen synes det er en jente-greie å skrive blogg. Det må de som vil fortsatt mene, men vi mener det er helt feil. Å skrive er en rett alle har, uansett kjønn, religion, nasjonalitet eller hudfarge. Visste du forresten at verdens største blogg ble skrevet av en kvinne, Arianna Huffington (63) fra Hellas? Hun solgte bloggen sin til et amerikansk selskap (AOL) for $315 millioner, som gjorde hennes blogg til det verdenskjente nettstedet Huffington Post, hvor Arianna fortsatt skriver.

Er du en gutt med skriverglede og som har evnen til å formidle tekst så bør du selvsagt begynne å blogge.

For min egen del er blogg en livsstil, det er blitt mer enn en hobby og det går med mye tid, men det er i all hovedsak fordi jeg elsker å skape gode blogginnlegg, formidle tekst og bilder og vite at det sitter mennesker å leser det som er blitt til et blogginnlegg man kan stå inne for, i mange deler av landet

Ikke alt er like bra, men man må hele tiden strekke seg etter å gjøre det bedre for hver dag. Kvalitet foran kvantitet gir deg til slutt en god del lesere som kommer tilbake for å se neste innlegg. Blogg er som en dagbok. Noen liker å vise sitt sanne jeg med alt hva det inneholder. Andre velger å ikke vise så mye om sitt privatliv, men lar heller bloggen tale for seg.

Om du skulle begynne å blogge i nær framtid, så lover jeg å gjøre alt jeg kan får å få deg opp og fram i bloggosfæren- spesielt om du velger å bli en gutt- eller manns blogger.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåte kvinner- et ømtålelig tema?

Kåthet er en naturlig del av det å leve et voksent liv. Fra man er i kjønnsmoden alder og kanskje...

Lukk