For sin egen helses skyld, bør alle menn med respekt for seg selv, la kona dra på shopping alene. 

Kvinner har ofte sort belte i shopping og kan snuse inn et handlesenter på fler kilometeres avstand. Så snart lørdagen kommer og du har planer om å ta det helt med ro på sofaen for å varme opp til tippekampen.

Da kommer hun. «Få på deg fillene gubbe, vi skal ut å shoppe»! Du merker svettetoktene nærme seg og panikken brer seg, og du prøver å se ut som verdens største spørsmål. «HÆ!?.» Var det i dag?!»

Bare innrøm at du kjenner deg igjen mann.

Kjerringhelvete ser på deg med det blikket bare hun kan, og du vet allerede da at du har tapt en diskusjon hun ville ha drept for å vinne, om ikke du har det beste «triumf-kortet» en mann kan ha ovenfor en kvinne som skal på shopping.

Et velfylt VISA-kort eller et kredittkort med ubegrenset kreditt.

– Da blir hun raskt myk som en katt igjen må vite. Da roper du som sant er. «Dont spend it all on one place», la det være igjen litt til mat!». Hun hører deg selvsagt ikke, hun har allerede røsket VISA-kortet ut av hånda di og har peilet seg inn på nærmeste kjøpesenter sammen med fler andre handlekåte damer.

Menn fortjener ikke å måtte gå time etter time å dilte etter kona som på død og liv skal prøve minst tre plagg i hver enste butikk hun er inne i. Alle større handlesenter i Norge burde hatt en pub i 1. etg. med storskjerm og live fotballsendinger. Der alle menn kunne samles, da hadde fler menn sagt «Ja kjære», neste gang hun ville ha med seg bære hjelp.

Bare du fikk håndpenger til en øl eller to, og slapp å kjøre hjem så hadde det vært en ok deal.

«Det er viktig at vi gjør ting sammen» er et argument jeg har hørt taes i bruk. Sammen? Er man sammen når kvinnefolket raser gjennom konfeksjonsforretningene som en hvit tornado, uten å merke at du i det hele tatt er med?

Om du hadde falt om med hjerteinfarkt og vært i behov for akutt medisinsk hjelp, akkurat i det kjerringa oppdaget et stativ med halvpris, ville livet bokstaveligtalt hengt i en tynn tråd.

Kvinner og menn vil aldri ha samme interesse for shopping. Det kan kanskje være ok å handle mat sammen et par ganger i uka, men der tror jeg grensa går for de fleste menn.

La din bedre halvdel få kortet ditt, for din egen helses skyld.

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Brutal vold øker i Norden

I Norge har man Nokas-saken friskt i minne. Sverige opplevde nylig væpnede ran i Södertälje, der en av ranerne ble skutt av politiet....

Kvinner blir kåte og våte av makt- han får gjøre hva som helst med henne…

-Studenten Anastasia Steele var våt allerede i det øyeblikket hun håndhilste på Christian Grey. Denne flotte, høye og mørke mannen som...

Lukk