Menn passer ikke inn i kjernefamilien! En mann har ikke mye å gjøre som pappa, kjæreste og ektemann – i kjernefamilien. Han er skapt til å være på jakt, legge ned sitt bytte, formere seg og jakte videre. I det 21 århundre, har han tilpasset seg, mot sin naturlige form. 

En ekte alfahann, som vi kjenner fra dyrenes verden – lederen i hver flokk, har ofte flere “damer” å velge blant, og som er han trofast. Mannfolk av 2015 som velger å ha flere partnere, blir kastet på hue ræva ut gjennom enhver dør han forsøker å komme til. Det er uakseptabelt og frekt, det lar seg svært sjeldent fungere over tid. Skulle bare mangle.

Kvinner tar mannens rolle

Stadig færre menn tar dog sjansen på å leve som sine forfedre gjorde for noen tusen år siden, da kan klubbet ned “byttet” og dro henne med seg. Heldigvis må man kanskje si.

Kvinner i Norge, har i stor grad tatt mannens rolle på flere punkt. Hun kjører bedre enn han, hun lager mat, steller i hus og hjem, tar barna til og fra skolen, går til legen med vedkommende og trøster når noe går galt.

Noen menn er selvsagt eksemplariske unntak, men da skapt i sin kvinnes bilde.

Han kan få gå på pub med gutta – om hun får reise til Syden med venninner. Hun maler huset, tjener mer penger enn ham og har minst et par sex-leketøy, som gir henne langt rakere orgasme enn han noen gang lykkes med.

Menn passer ikke inn i kjernefamilien!

Fikk han bestemme over egen skjebne. Ville han helst ha feid over konas venninne, reist til England annenhver helg på fotballtur med gutta. Kjøpt minst en six-pack øl mer til tippekampen hver lørdag. Og jobbet med sin hobby om mulig, framfor den nitriste jobben i NAV. Mange norske menn er fortsatt gutter i en voksen kropp.

Tvinger du et ærlig svar ut av gjennomsnittlig norske menn, vil de innrømme å føle seg langt yngre enn de faktisk er. De lider av Petter Pan-syndromet. De “tror” de fortsatt er tenåringer, og vil leve deretter. Ikke alle, men fortsatt veldig mange.

– Noen menn – ville også ha byttet ut kjerring-helvete de bor sammen med, med en langt yngre utgave. Ikke bare for å opprettholde egne drifter, men for å bevise for sin omgangskrets at han fortsatt kan. Være både attraktiv, populær og få bekreftelse for sin identitet.

Patetisk dott

Kall gjerne den norske mann for en patetisk dott, for det er det mange menn er, og oppfører seg som.

Mot sin vilje, skifter han bleier, vasker hus, bretter tøy, vasker gulv og gjør innkjøp. Fordi sjefen i huset har bedt ham om det. Selv har han egentlig lyst til å være på Aya Napa og drikke Prosecco og flørte med svenske blondiner med silikonpupper.

Det er selvsagt ikke bare enkelt å være en moderne mann, det kreves som kjent en hel del av ham, da er det kanskje ikke rart at noen kutter tvert, får panikk og stikker idet den første bæsje-bleia kommer. Ofte som et sjokk på den nybakte pappaen.

De aller fleste kvinner har stålkontroll på livet sitt, de vet hva de vil, men de har også sterke meninger om hvordan mannen bør leve sitt liv, på hennes premisser. Hun maser lenge nok og truer med både det ene og det andre – til slutt, gir mannen etter for husfredens skyld. Satt på spissen, er det slik i mange norske hjem.

Mindre forskjeller

Neida. Det finne tøffe norske menn. Så absolutt. Vi nevner i fleng: Petter Northug, Vegard Ulvang, Lars Monsen, Olaf Tufte, Børge Ousland og Erling Kagge. MEN. De er dessverre de få unntakene, som bekrefter regelen. Dessverre.

Forskjellen på kvinner og menn blir stadig mindre om utviklingen fortsetter. Samfunnet blir kjønnsløst om få tiår, om rødstrømpene og feministene forsyner seg med begge hender.

Visste du forresten at stadig flere menn – sitter og tisser?

Norske menn sliter med å finne seg til rette, som pappa, kjæreste og første-elsker i kjernefamilien. Kanskje på tide å fortelle kona eller samboeren hvor “skapet” skal stå.

Eller tør du kanskje ikke?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Putin neppe bak russisk ubåt-funn i Sverige!

Eksperter på undervanns aktivitet i form av krigføring har sett bilder av den russiske ubåten som er funnet på hemmelig...

Lukk