Den svenske bloggeren Lady Dahmer la nylig ut bilde av at hun sitter på toalettet med trusa på knærne, hun tar bildet av bindet hun har hatt på seg, med mens blod.

Hun elsker å kalle seg «Komunist-fitta» og skryter av å brevveksle med massemordere ut i fra bloggen hennes å lese. En flott kvinne med ben og piercing i nesa.

En slik handling gjøres hovedsaklig for å provosere, og for å få lesere. Mange er nysgjerrig og har aldri sett dette tidligere, da klikker de gjerne på innlegget.

Svært mange som leser blogg i Norge og i Sverige eller andre steder, klikker på innlegg med en fengende, interessant eller vulgær overskrift.

Bloggeren Lady Dahmer er ikke  størst i Sverige så dette lagde ikke så store overskrifter, men man kan jo tenke seg tabloidene om Toppliste-bloggere som Ida Wulff eller Annette Haga hadde gjort det samme her i Norge.

Det hadde selvsagt blitt rabalder.

Unge bloggere elsker oppmerksomhet, Lady Dahmer er godt likt, meget populær, og ville nok slått de fleste bloggere i Norge i antall følgere. Om det er fordi hun viser brukte bind, eller har en fengende blogg av andre grunner må være opp til deg og avgjøre.

Her er link til innlegget med mens blod, om du ble nysgjerrig:

Lady Dahmers blogg

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julegaven til henne som gleder han mest…

Du er mann og har en partner, kjæreste eller kone du helst vil kunne gi akkurat det hun måtte ønske....

Justin Bieber sendte bilde av seg selv i trusa på Twitter

Kjekkasen og superstjernen Justin Bieber er singel og vil imponere damene. Det gjør han ved å kaste skjorta og vise...

Lukk