Jeg tror på det jeg ser, men det kan være filmtriks. Ville ikke det bli avslørt etterhvert? TV Norge kjører en ny runde med 6. sans. Denne gangen er det flere av deltagerne som virkelig imponerer.

At de som er i besittelse av en 6.sans merker energier, og føler og ser ting vi andre dødelige ikke ser og føler er hevet over enhver tvil. Men det er forskjellige måter man kan få signaler, kjenne energier osv på. Noen klarsynte kan fortelle neste i detalj hva som skjedd på et bestemt sted, om vedkommende får inn den rette kanalen eller finner rett frekvens, ikke vet jeg hvordan de gjør det, men jeg tror på en 6.sans.

Den forrige vinneren av Jakten på den 6. sans, Elisabeth Gimsøy, ble nylig kåret til verdens mest klarsynte.

Mange Elisabeth Gimsøy vant forrige runde av Jakten på den 6. sans. Nå har hun også deltatt i konkurransen Psychic challenge International i Nederland.

– Jeg trodde seriøst ikke at jeg hadde en sjanse til å vinne. Men innerst inne, når jeg følte godt etter, så visste jeg det mange måneder før jeg dro ned, at det kom til å gå svært godt der nede, bekrefter verdens mest klarsynte i et intervju med avisen Sagat.


Verdensmester i «klarsynthet» Elisabeth Gimsøy Foto: NRK.no

 

Også Joralf «Snåsamannen» Gjerstad har evner uten om det vanlige. Jeg er ikke sikker på om det kan kalles en 6. sans men han har de samme kvalifikasjonene og vel så det. Han er synsk, og kan fortelle om steder han aldri har vært, finner savnede, og gjør mennesker friske i hopetall. Min kraft kommer fra vår Herre, sier «snåsamannen.»

Tror du på en 6. sans eller klarsynte? Selvsagt finnes det mer mellom himmel og jord enn det vi enkle mennesker kan fatte og forstå.

Vi er så forskjellig, så det er noen som ser det andre ikke kan forstå. Nettopp slik Elisabeth gjør.

 

Vargas

 

Kilde: TV Norge

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norway Cup- Verdens vakreste og største fotballturnering for barn og unge 29. juli – 4. august

Norway Cup inviterer hvert år mellom 20 og 30 lag fra den såkalte tredje verden og områder som er rammet...

Cougars- menns dyriske lidenskap for modne kvinner

Kjært barn har mange navn, så også betydningen av en "Cougar." Yummy- mummy, et "sexdyr", en Puma som vet hva...

Lukk