Om noen få år vil nok Barcelona sette sine agenter på gutten som er sønn av faren sin, for å være helt sikker på at Lionel Messi´s gener blir værende i storklubben.

Fredag 2. november ble Messi og kjæresten Antonella Roccuzzo foreldre for første gang.

Verdens beste fotballspiller ønsker å forbli i Barcelona så lenge han er aktiv, og vil garantert representere klubben i sitt hjerte etter endt karriere. På en eller annen måte, og kanskje som manager?

Kanskje vil hans sønn som skal hete Thiago, ta over rollen som best i verden?

Lionel og Antonella Foto: totalfootballmadness.com

» I dag er jeg verdens lykkeligste mann, min sønn er født og jeg takker Gud for den gaven! Jeg takker min familie for all støtte. En klem til dere alle», skriver den lille argentinske magikeren på sin Facebook-profil etter fødselen.

Familien Messi bor i Castelldefels-området en halv times kjøretur langs kysten sør for Barcelona, Lionell er blant de best betalte fotballspillere i verden. Han har en årslønn på ca 250 millioner kroner.

 Mesteparten av inntektene til Lionel Messi kommer fra Barcelona der han i 2006 ingikk en langtidskontrakt med en opphevelses-klausul på 1,9 milliarder kroner. Ellers bidrar Addidas til solide inntekter for verdens beste fotballspiller.

I en alder av 15 år skrev Messi en avtale med Nike. Etter U20- VM i 2005 steg hans markedsverdi betydelig. Da kom Adidas på banen og tilbød ham en kontrakt som var verdt 4,5 millioner kroner bare det første året.

-Det resulterte i rettssak mellom Nike og Adidas, men siden har Messi holdt seg til Adidas til tross for at Nike er offisiell sponsor for Barcelona. Nå mottar han årlig 23 millioner kroner fra firmaet med de tre velkjente stripene.

Derfor skulle man tro at lille Thiagos framtid er sikret i uoverskuelig framtid. Begynner han å spille fotball så vil han sikkert tjene minst like mye som sin far, når den tid kommer.

Det er bare å glede seg!

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orgasmens bivirkninger- sovner du fort etter å ha oppnådd orgasme?

Om du har ventet tide og utide, til å endelig opplevde orgasme så er det nok ofte din egen feil. Orgasme kan...

Nordmenn generelt er neppe klar over hvor tilfeldig heldig de er …

Vi som blir født i Norge har tilfeldigvis vunnet vinnerloddet til livet da Norge er et langt bedre land å...

Lukk