Selveste Bjørn Eidsvaag, (gratulerer med dagen forresten) skrev det på Twitter, slik bare Bjørn kan det, rett etter at flotte Linnea Dale (22) hadde sunget sin låt «High Hopes» i delfinalen.

Bjørn kan få rett, det er en fengende poplåt, Linnea har stemmen som bærer fram låta og det er utvilsomt en Grand Prix tung låt.

En av de andre deltagerne av de ni som er med i finalen lørdag, og som må tåle å være blant favorittene er Mo, med låta «Heal». Han kan komme langt, og er utvilsomt en av Linneas største konkurrenter.

Linnea så du første gang i «IDOL» 2007, deretter hadde hun stor suksess som gjestevokalist i Drammens bandet «DonkeyBoy» før hun nå skal gjøre alt hun kan for å kunne vinne den norske Grand Prix-finalen, som gir henne billett til den internasjonale finalen i Danmark.

– Melodi Gran Prix er og blir et fantastisk konkurranse-konsept som mange elsker å ha en sterk mening om. Slik er det selvsagt også med den norske finalen. I år er det ikke like mange sterke navn som tidligere, det har NRK fått kritikk for. Det er unektelig noe feil når programlederne uten forkleinelse til disse, er de største stjerne.

– Smellvakre Jenny Skavlan og dyktige Erik Solbakken er NRKs fremste unge representanter, de er stødige profesjonelle og meget dyktige. NRK og Grand Prix arrangørene har jobbet i mange måneder med dette showet, finalen vil bli sett av godt over 1 million nordmenn, og flere nasjoner vil følge showet via internett. Spania spesielt har en forkjærlighet for norsk Grand Prix.

– Karin Park og fjorårets vinner Margareth Berger skal være en del av pauseunderholdningen i Oslo Spektrum på finalekvelden. De skal framføre en spesiallaget utgave for anledningen av vinnerlåta 2013, «I feed you my Love», sannsynligvis tidenes beste norske Grand Prix bidrag gjennom tidene.

I årets konkurranse er det dessverre langt mellom høydepunktene for å være ærlig. Skal vi velge å ta med en tredje favoritt så må det være Carl Espen og «Silent Storm», en flott ballade, men den kan fort bli kjedelig i den internasjonale finalen i København 10. mai.

Her er alle finalistene i MGP 2014:

MGP-finalen 2014

  • Melodi 1: El Cuero – «Ain’t no Love (in This City No More)»
  • Melodi 2: Elisabeth Carew – «Sole Survivor»
  • Melodi 3: Knut Kippersund Nesdal – «Taste of You»
  • Melodi 4: Dina Misund – «Needs»
  • Melodi 5: Mo – «Heal»
  • Melodi 6: Linnea Dale – «High Hopes»
  • Melodi 7: Charlie – «Hit Me Up»
  • Melodi 8: Carl Espen – «Silent Storm»
  • Melodi 9: Oda & Wulff – «Sing»

Hvilken låt er din favoritt?

 

Kilde: NRK.no

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United – Liverpool, kampen som har alt!

Gigantmøte mellom de to gigantene Manchester United og Liverpool har gjennom årene vært fotballkamper med hat, prestisje, rivalisering mellom supporterne,...

DNB-kundene betaler banksjefenes fete bonuser- Bytt bank nå!

Norges største bank fornekter seg ikke. I beste sendetid og i nyhetene står Rune Bjerke, banksjef i DNB å maner...

Lukk