Vet du ikke hva du skal ha til middag, så er hjelpen her!

Hvorfor ikke lag et skikkelig deilig fiske måltid? Fersk torsk skåret i skiver, litt salt og smør i rikelig med vann, trekkes ikke kokes til den flyter opp fra pannen, kokte poteter og grønnsaker, smeltet smør eller hollandaise saus. Yummy! Eller er du kanskje glad i kylling? Til 4 personer, 4 kyllingfileter, stekes i pannen så de blir litt brune, legges i ildfast form, stek bacon terninger, strø over kyllingfiletene, litt purre skjæres opp og i formen, to bokser fløte, litt ost på toppen, 200 grader i 30 minutter. Omg for snadder mat!

Taco, pasta, fiskeboller i hvit saus, wienerpølser, i lompe og potetmos med masse rekesalat.

Fyr opp grillen, grill biff! Entrecote er fantastisk på grillen, bare husk å snu biffen ofte, serveres med salat, og eller potetsalat. Ta gjerne med noen ostegrillpølser, det er godt det!

Lag hjemmelagde hamburgere: Du trenger karbonadedeig, egg, litt mel, løk- klask dette sammen i en foodprossesor, form kakene og stek på sterk varme til de er gjennomstekt.

Det finnes utallige retter, som tar kort tid å lage. Fisk er undervurdert mat, og passer ypperlig å grille i folie, med masse grønsaker og en spiseskje smør.

Ble sulten jeg, så nå blir det middag, har du  ikke lagd noe av dette før, så er det bare å prøve, det er så enkelt!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liker du Engelsk fotball?

Er du imponert over kampene spilt i Premier Leauge denne sesongen? Er du såpass interessert at du skulle ville være...

Hvilken frisyre er din favoritt?

Skikkelig afro, digert hår med en million krøller? Eller helt skinhead? Frisyre kan være så mangt. Med eller uten farve,...

Lukk