Vet du ikke hva du skal ha til middag, så er hjelpen her!

Hvorfor ikke lag et skikkelig deilig fiske måltid? Fersk torsk skåret i skiver, litt salt og smør i rikelig med vann, trekkes ikke kokes til den flyter opp fra pannen, kokte poteter og grønnsaker, smeltet smør eller hollandaise saus. Yummy! Eller er du kanskje glad i kylling? Til 4 personer, 4 kyllingfileter, stekes i pannen så de blir litt brune, legges i ildfast form, stek bacon terninger, strø over kyllingfiletene, litt purre skjæres opp og i formen, to bokser fløte, litt ost på toppen, 200 grader i 30 minutter. Omg for snadder mat!

Taco, pasta, fiskeboller i hvit saus, wienerpølser, i lompe og potetmos med masse rekesalat.

Fyr opp grillen, grill biff! Entrecote er fantastisk på grillen, bare husk å snu biffen ofte, serveres med salat, og eller potetsalat. Ta gjerne med noen ostegrillpølser, det er godt det!

Lag hjemmelagde hamburgere: Du trenger karbonadedeig, egg, litt mel, løk- klask dette sammen i en foodprossesor, form kakene og stek på sterk varme til de er gjennomstekt.

Det finnes utallige retter, som tar kort tid å lage. Fisk er undervurdert mat, og passer ypperlig å grille i folie, med masse grønsaker og en spiseskje smør.

Ble sulten jeg, så nå blir det middag, har du  ikke lagd noe av dette før, så er det bare å prøve, det er så enkelt!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liker du Engelsk fotball?

Er du imponert over kampene spilt i Premier Leauge denne sesongen? Er du såpass interessert at du skulle ville være...

Lukk