Du skal sikkert på en hel haug med deilige festivaler og konserter fra nå og utover våren og sommeren.

Øyafestivalen, Månefestivalen, Bluesfestivalen, Molde-Jazz og ikke minst danskenes legendariske bonanza-party, selveste Roskildefestivalen er navn de fleste forbinder med musikk, fest og herlige konsertopplevelser.

VG-lista Top 20 som er en gratiskonsert i samarbeide med VG og NRK er også et viktig høydepunkt for mange. Skal du til Oslo 20. juni i år er det klokt å planlegge ekstra godt. Reiser du til Fredrikstad, Norges vakreste sommerby dagen etter VG-lista-showet, vil du kunne få oppleve en intimkonsert med to av de fremste artistene vi har her i landet.

– Selveste Marion Ravn og Sivert Høyem kommer på midtsommer-konsert i vakre Gamlebyen. En opplevelse de aller fleste musikkelskere ønsker å få med seg. Både sammen og hver for seg er disse to navnene av internasjonal klasse. Begge har solgt masse plater og har eventyrlige suksesser bak seg.

Fra arrangørene heter det:

«I samarbeid med Forsvarsbygg og Fredrikstad Festning, inviterer vi nok en gang til St.Hans-fest i Gamlebyen. Denne gangen en dobbeltkonsert med Sivert Høyem og Marion Ravn. Fjorårets midtsommerkveld med Kaizers Orchestra har inspirert oss til å gjøre feiringen av sommersolverv til en tradisjon. Så lørdag 21. juni blir det folkefest i Gamlebyen, Fredrikstad.»

Sivert Høyem er tidligere best kjent som vokalist i «Madrugada» nå er han svært aktiv som solo-artist. Marion Ravn kjenner du fra duoen «M2M» som hun delte med Marit Larsen som unge tenåringsidol, før hun har hatt en meget suksessrik karriere på egne vakre ben både i Japan,  USA og senere i Norge.

– Skal du ikke på så mange konserter denne sommeren, men har lyst til å oppleve noe helt eget, stemningsfullt og vakkert. Da er dette konsertopplevelsen for deg. Vi kan nesten på forhånd garantere ståpels og en tåre i øyekroken for de aller fleste som er smarte nok til å sette av denne kvelden.

Bestill billetter allerede i dag, her vil det ikke gå lenge før det er utsolgt! 21. juni kl 1800 starter sommerens vakreste eventyr!

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner utnytter kåte menn

Noen kvinner er såpass utspekulerte at de velger å la en stakkars partner gå med vått blikk og bule på...

Vektproblemer?- Hormonene kan ha skylda

Er du en av mange nordmenn som sliter med vekta, du skulle så gjerne ha gått ned noen kilo, du...

Lukk