Nå går det fra vondt til verre for den eksentriske pop-baben Miley Cyrus. Da hun skulle ta i mot prisen under MTV- Music awards pris for beste video, fyrte hun like godt opp en solid joint på scenen i Amsterdam Ziggo Dome. Miley vant prisen for den meget omdiskuterte videoen «Wrecking ball».

– I byen Amsterdam er det ikke forbudt å røyke hasj offentlig, men allikevel lagde 20 åringen nye overskrifter i verdenspressen. Cyrus er også en meget ivrig «twitrer» på det sosiale nettsamfunnet, Twitter. Her skrev hun følgende melding etter showet: ‘sometimes in life you just gotta decide to not give A fuck.

I ført en trang trikot og kun den vrikket og danset det tidligere ungpike-idolet, som ble kjent via Disneys Hanna Montana seg til stor begeistring fra fans over hele verden. De fleste av hennes fans setter derimot svært liten pris på hennes stadig oftere flørting med tvilsomme substanser.

/>- Det som skjer når Miley kommer på scene ser ut til å være nøye regissert fra hennes side. Hun prøver å få plass til den digre MTV- trofeet i vesken sin, men finner raskt ut at denne er for stor. Så sier hun med et stort smil i det hun plukker fram en joint. «Men se hva jeg fant», så tenner hun på det som ser ut som en dårlig hjemmelaget rullings.

– MTV sendte showet live til store deler av verden, men har lært av sine tidligere kriser. Nå la de inn en liten forsinkelse for å unngå nettopp slike stunt som det Miley Cyrus gjorde i Amsterdam. Det forhindret at den hasj-røykende artisten i å bli sent rett hjem i stua til moralistene i USA blant annet.

Trist å se en så talentfull og flott dame kaste bort livet sitt med tull, fjas, triks og fanteri for å skaffe omdiskuterte oppslag i media. Bare trist er det. De som er glad i jenta bør jo før eller siden ta noen grep for å få henne på rett spor. Ellers kan Miley lett ende opp med samme skjebne som en annen superstjerne gjorde for et par år siden.

Amy Winehouse ble som kjent bare 28 år gammel…

 

Foto: Flickr/ *Miley Cyrus

Kilde: Dailymail.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Filippinene trenger absolutt all mulig hjelp!

Mange øyer er forsvunnet i havet. Filippinene har blitt truffet av en Tyfon som kom i 315 km/ t -...

Utfordrerne lager uro på Farmen

 Deltagerne har vært på gården i seks av ti uker. Så kommer det plutselig fremmede til gårds. Det er det...

Lukk