Ondsinnede rykter rundt kjendisers død er et kjent begrep. Nå blir disse ryktene satt ut av-hvem-som-helst og stadig oftere via sosiale medier, dessverre. Sist i rekkene av verdens stjerner som skal ha gått bort er rebellen Miley Cyrus, men hun lever i beste velgående, foreløpig. 

Så lenge man bedriver aktiviteter med å putte i seg stoffer av den narkotiske typen kan som kjent alt skje, foreløpig har ikke stoffene klart å knekke lille vakre «Hannah Montanas» alter ego, Miley Cyrus.

Årsaken for å legge ut slik rykter kan være flere, men en helt åpenbar grunn må være for ryktesprederne å se hvor langt ryktene rekker. Når vedkommende som er meldt «omkommet» selv må gå ut å dementere sin død som betydelig overdrevet, da har vel spøken nådd sitt mål.

Mulig Miley Cyrus må ta litt skyld i disse ryktene selv, all den tid hun driver med tvilsomme aktiviteter og i tillegg lager en musikkvideo, der hun faktisk blir funnet i sin seng som hun har tatt en overdose. Hvor smart er det egentlig? Hun elsker å provosere den godeste Miley.

Det er i videoen «Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain» vi kan se Miley Cyrus død.

Andre superstjerner som har «dødd» uten å være død er Jennifer Lopez, Paul McCarthy og Rihanna blant veldig mange andre. Britney Sperars har gått bort en rekke ganger via sosiale medier, der også kjente amerikanske nettaviser har gått på limpinnen og skrevet det på sine sider, utelukkende pga rykter.

Miley Cyrus har en hærskare av fans også i Norge. Tidligere i år var artisten som elsker overskrifter om seg og sitt liv, i levende livet på Norges besøk. 28. mai stod hun i Telenor Arena til stor glede for hennes unge norske fans.

Om hun ikke tar en overdose innen den tid, så skal du ikke se bort i fra at hun kommer tilbake. Miley Cyrus vet å sette pris på de som kjøper musikken hennes. Dessverre er det et tøft yrke som kan gå over styre. Det er all grunn til å tro at Mileys far, Billy Ray Cyrus har fått med seg ryktene om datterens død.

Far og datter skal ha et turbulent forhold, men hennes artist-pappa har ved en rekke anledninger forsvart sin datters oppførsel. Går du rundt og tror at Miley Cyrus er død så er det altså bare sprøyt. Foreløpig.

 

Foto: Flickr/CHARMEADVISOR

Kilde: HuffingtonPost.com

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Evra til Juventus!

Louis van Gaal har startet sin opprydding i en diger Manchester United-stall. Patrice Evra (33) som hadde et brukbart VM...

Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha

Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha. Kåte norske kvinner vet hvordan de ønsker å bli...

Lukk