Sinead O’Connor, verdenskjent artist fra Dublin ble rørt over at Miley brukte henne fantastiske låt “Nothing Compares 2 you.”  En låt Sinead skrev da hun mistet moren sin. 

Bakgrunnen for at  Miley brukte Sineads låt som sammenligning på sin siste låt og video (der hun er helt naken) “Wrecking Ball” var at hennes hun nylig gikk bort.

Så langt en rørende historie.

Men så skrev dama fra Dublin et åpent brev på mer enn 1000 ord, om hvor bekymret hun var for den 20 år gamle amerikanske artistens utagerende liv. Miley Cyrus svarte på brevet på en måte bare Miley kan. Med enda mer vulgære bilder. Hat hun mistet fotfeste fullstendig?
mileyuncleterrynyc1 Here is Mileys classy response to Sinead OConnors heartfelt letter (NSFW)

Hva hadde du gjort om din datter hadde oppført seg på denne måten?

Burde hun ikke snart forstå at hun er i ferd med å ødelegge en fantastisk karrière? Brevet fra Sinead er skrevet med “moderlig kjærlighet” til Miley for å gi henne støtte og gode råd. Hvordan kan den blaserte stjernen svare henne på denne måten?

Det er flaut og skammelig, Miley bør snarest og selvsagt be om unnskyldning før hun gjør seg selv mer skade.

Alle som vil unge Cyrus godt bør jo på banen å få henne ned på landjorda.

På nettsiden Deathandtaxes.com ligger det enda flere vulgære og mindre flatterende bilder av Miley Cyrus, bilder hun forhåpentligvis skammer seg over når hun engang våkner i fra den sinnsforvirrede tilstanden hun helt åpenbart er i om dagen.

Ok at hun er multi-millionær og en artist som kan gjøre som hun selv vil, men dette ødelegger mer enn det gagner henne. Rihanna, Mileys store forbilde er også rølpete i sin stil, men det er forskjell på å gjøre det med stil og klasse og gjøre det som om du er en bortskjemt drittunge.

Trist for Miley, hennes karrière og alle hennes fans.

 

Foto: deathandtaxesmag.com

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Advertise here- It’s smart and gives you value for your money

Wherever you want to advertise, it costs a lot of money. Lots of money. But if you but if you choose...

Lukk