En av årets mest omtalte popstjerner ikonet Miley Cyrus (21) kommer til Norge neste år. Den tidligere Disney-favoritten som ble kjent via TV-serien der hun spilte Hannah Montana er en av de mest omtalte kvinnene i musikkindustrien. 

– Turnéen, som er produsert og promotert av Live Nation kommer til Telenor Arena 28. mai 2014. Nå kan du få opp leve dama som elsker å sjokkere- live i Norge for første gang.. Musikken hennes får langt bedre omtale enn alle de store skandalene hun selv står for. Albumet «Bangerz» har fått strålende kritikk.
– Med «We Can´t Stop» og «Wrecking Ball» har Miley blitt satt i heftig radiorotasjon her hjemme i Norge, og albumet gikk rett inn som  nr 1 på VG-lista da det ble sluppet 7. oktober. På albumet viser hun en ny musikalsk side, og med seg har hun et stjernelag av artister/produsenter; Britney Spears, Pharrel Williams, Future, Ludacris, Nelly, French Montana, Big Sean og Mike Will.

Nevnte «Wrecking Ball» har blitt vist smått utrolige 393.476.525 ganger på musikkvideo nettstedet YouTube. En av de raskest voksende musikkvideoer noen gang.

– Om du tror unge Miley bare er et fjols, et dophue og en sex-fiksert drittunge så tar du feil. Miley Cyrus er en av de mektigste kvinnene i popbransjen og merkevaren Miley blir mer og mer verdt for hver dag som går. Rebellen, artisten, sex-ikonet og media-magneten Miley kommer til Norge, og det ene og alene er en begivenhet.

Sinead O’Connor, verdenskjent artist fra Dublin ble nylig rørt over at Miley brukte henne fantastiske låt «Nothing Compares 2 you.»  En låt Sinead skrev da hun mistet moren sin. 

Bakgrunnen for at  Miley brukte Sineads låt som sammenligning på sin siste låt og musikkvideo  «Wrecking Ball» var at hennes hund nylig gikk bort.

Så langt en rørende historie.

– Men så skrev dama fra Dublin et åpent brev på mer enn 1000 ord, om hvor bekymret hun var for den 21 år gamle amerikanske artistens utagerende liv. Miley Cyrus svarte på brevet på en måte bare Miley kan. Med enda mer vulgære bilder. Artisten elsker å skape overskrifter og ser på all omtale som god reklame.

Om noen år er det ikke så sikkert hun er like stolt over alle overskrifter hun skaper verden over.

Fredag 13. desember kl 0900 vil billettene bli revet bort i løpet av sekunder. Bestill dine billetter i tide på Billettservice.no 28. mai neste år står superstjernen på scenen i Telnor Arena.

 

Foto: Flickr/ *Miley Cyrus

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Snakk med barna om døden, og vær ærlig på spørsmål

"Til døden skiller oss ad." Alle kjenner den siste strofe i ekteskapsløftet. Døden er for noen det mest tabu man...

BBW- Big beautiful women går en lys framtid i møte

Vil du ha din sex-partner liten eller stor, tykk, frodig eller tynn? Stemmer det at størrelsen på penis ikke har...

Lukk