Via denne linken til TV2.no kan du følge skandaleprinsessen Miley Cyrus sin konsert på Telenor Arena!

Om hun er gal eller et geni, derom strider fortsatt de lærde. Hun er ihvertfall flink til å skape overskrifter, det vil hun også gjøre etter Norges-besøket. Om hun vil jokke på klovner eller kline med andre kvinner får du nesten vente å se, tunga hennes vil du garantert få se mye av. Det er Milyes varemerke.

En av årets mest omtalte popstjerner ikonet Miley Cyrus (21) kommer til Norge neste år. Den tidligere Disney-favoritten som ble kjent via TV-serien der hun spilte Hannah Montana er en av de mest omtalte kvinnene i musikkindustrien.

– Om du tror unge Miley bare er et fjols, et dophue og en sex-fiksert drittunge så tar du feil. Miley Cyrus er en av de mektigste kvinnene i popbransjen og merkevaren Miley blir mer og mer verdt for hver dag som går. Rebellen, artisten, sex-ikonet og media-magneten Miley er nå for første gang i Norge, og det ene og alene er en begivenhet.

Du kan selvsagt mene hva du vil om rebellen Miley Cyrus. 21 åringen er blant de mest omtalt artistene i verden, hun tjener enorme summer på sin musikk og vet å bruke media for det det er verdt. Ved å skape overskrifter og være slik fansen kjenner henne vil hun fortsette å fylle tabloidene i årene som kommer.

Albumet «Bangerz» har fått strålende kritikk.

– Med «We Can´t Stop» og «Wrecking Ball» har Miley blitt satt i heftig radiorotasjon her hjemme i Norge, og albumet gikk rett inn som  nr 1 på VG-lista da det ble sluppet 7. oktober. På albumet viser hun en ny musikalsk side, og med seg har hun et stjernelag av artister/produsenter; Britney Spears, Pharrel Williams, Future, Ludacris, Nelly, French Montana, Big Sean og Mike Will.

Nevnte «Wrecking Ball» har blitt vist smått utrolige 360 millioner ganger på musikkvideo nettstedet YouTube. En av de raskest voksende musikkvideoer noen gang.

Er du i Telenor Arena er du heldig som får oppleve en av nåtidens største rebeller. Du vil garantert huske den konserten lenge!

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Suksessfull argentiner tar over Tottenham

Mauricio Pochettino (42) har hatt en glimrende sesong som sjef for Southampton, nå er det bekreftet at han tar over...

Sportsklubben Brann – Et råttent eple?

En av de viktigste klubbene i norsk fotball, Bergens stolthet, Sportsklubben Brann sliter voldsomt, både økonomisk og poengmessig. Mange eksperter...

Lukk