Sexy Miley Cyrus (20) sin nye musikkvideo «Wrecking ball» ble sett av utrolige 19,3 millioner mennesker på 24 timer på YouTube. Den er noen timer senere vist nær 24 millioner ganger.

Det er åpnebart på video-nettstedet YouTube der skjer om dagen. Nylig la brødrene Ylvis ut sin musikkvideo, «The Fox.» Den er nå vist imponerende 15 millioner ganger.

Miley ser ut til å gå Lady Gaga en høy gang med å kle av seg og gjøre vulgære opptredener foran et stort publikum eller via egen produsert musikkvideo. 20 år gamle Miley husker du sikkert som Disney-favoritten «Hanna Montana» med stor suksess. Hun har absolutt levd et liv i rampelyset. Nå ser det ut til at hun ikke kan få nok oppmerksomhet.

Eksperter mener det kunstneriske innholdet i hennes prestasjoner ikke er så imponerende, enda de fleste som har noe våkent gangsyn kan se at jenta er sexy. Dog på grensen til å bli hysterisk etter overskrifter.

For kort tid siden skal Rihanna og Miley ha skrevet rosende ord om hverandre og hvor lyst de hadde til å møtes. Den ultimate naken- musikkvideoen er kanskje like om hjørnet?

Det er ingen hemmelighet at Miley Cyrus har hat en turbulent og spennende barndom, Hennes far Billy Ray tok henne med på turné fra hun kunne gå og hun har fått merket kjendis livet på kroppen fra starten i sitt unge liv.

– Nylig promoterte hun i en kampanje mot hudkreft, og poserte like godt splitter netto for Marc Jacobs som stod for promoteringen. Allerede som 15 åring florerte det av nakenbilder på Internett av den aktive ungjenta.

Har Miley Cyrus gått for langt i higen etter oppmerksomhet?

 

Foto: Flicr/ Natzzz <2

 

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norge tapte skjebnekamp- kommer ikke til VM!

Sveits var best i det meste, Norge tabbet seg ut nok en gang i en viktig VM- kvalifiseringskamp og Drillo er ferdig...

Siv Jensen starter med å drite seg ut, «Morna Jens» var barnslig!

Siv Jensen klarte ikke å dy seg og måtte sparke statsminister Jens Stoltenberg en siste gang på leggen, med et...

Lukk