Det er veldig mange bloggere i Norge. Helt sikkert for mange, og ikke alle er av samme kvalitet, dessverre-

Det er bloggere som skriver ofte og noen har ikke vært innom på flere uker. Blogglisten er omstridt og de lerde strides om blogglisten virker som den skal. Dette vet jeg for lite om så jeg velger å la det ligge, så kan heller de som vet velge å si noe om det her.

Uansett, her er min liste over bloggere som vet hva de driver med og gir av seg selv så man får lyst til å komme tilbake å lese mer. Selve «ryggraden» i en god blogg!

Nr 1. Luksusdyret = http://www.luksusdyret.com/

Hun skriver om livet sitt, er svært ærlig og direkte og har en bra måte å skrive på. Selger diverse på nettet, og er meget dyktig i billedbruk. Hun er også den beste jeg vet om på bruk av WordPress plattformen, og hun har hjulpet meg en rekke ganger. Dessuten så er hun blendende vakker. Jeg vet hun er linket til Femelle.no med skrive oppdrag.  En av Norges dyktigste bloggere med andre ord!

Nr 2 Glasskaar = http://www.glasskaar.com/

Hun er en Oslojente med ben i nesa. Helt rå på å ordlegge seg, en meget samfunnsbevist og klok blogger. Veldig synd det er for lenge mellom innleggene. Glasskaar har også hjulpet meg en rekke ganger med mange forskjellige bloggspørsmål. Jeg er en ivrig leser av denne bloggen, og det skjønner man om du tar en titt innom.

Nr 3 Annette Haga = http://nettenestea.com/

Norges ukronede moteblogg prinsesse. Annette vet alt om siste mote. Det hun ikke vet er ikke verdt å vite. Hun er meget dyktig til å bruke bilder, og skriver variert og spennende. Har mye å gjøre da hun jobber som redaktør på SIDE2, skulle sett langt flere innlegg fra den smellvakre bloggeren.

Nr4 Bloggprinsen = http://bloggprinsen.com/

Han er en ivrig blogger som meg, kommer med flere innlegg pr dag og av meget god kvalitet. Gir av seg selv, meget dyktig med kamera, og skriver både morsomt og spennende innlegg. Han er pikenes jens, og har mange lesere til tross for sitt flotte ytre:) En blogger som jeg har vært i kontakt med bare noen få ganger, men som jeg har lært masse av uansett. Verdt et besøk!

Nr5 http://www.side2.no/ og http://femelle.no/

Dette ble ikke så lett da jeg ville kun ha med 5 bloggsider å anbefale. Derfor sidestiller jeg SIDE2 og Femelle likt på 5. plass Disse sidene er jo et must for alle bloggere med respekt for seg selv og sin ping. Her kan man lese andre blogginnlegg og levere sine i form av å pinge innleggene. Meget bra sider som jeg er innom flere ganger daglig. Skulle kanskje ønsket at disse ble oppdatert litt oftere, men det er bare et luksusproblem:)

Jeg vet det er mange som har sine favoritter og helt andre enn de jeg har nevnt her. Og de vil jeg gjerne høre om. Send meg dine 5 favoritt bloggere nå-

Jeg har også en liste over de som er i ferd med og jobbe seg opp på min liste, men det mangler fortsatt litt. Og disse er:

http://kjerstiantonsen.blogg.no

Kjersti er en glimrende blogger og har masse klokt å komme med, og alltid spennende å se hva de selger på kondomeriet. Vakker er hun også! Hun skriver godt og kommer med mange meget gode tips og råd til almuen om et godt sexliv. En viktig blogg alle bør ha med på sin bloggfavoritt liste!

http://www.trinegrung.no/

Trine er vel det man kan kalle alle bloggers mor. Veteranen som kanskje var den første i Norge med kjendisblogg. En rev på tastaturet, skriver som en hardbarket journalist, men hun er jo medieutvikler så det skulle bare mangle. Jeg har flotte Trine Grung som min mentor og har lært masse bare ved å lese hennes blogg. Anbefales!

http://www.linniiie.com/

Linnéa er «steintullat» som de sier på Møre der hun er i fra- og gal nok til å være Anne Caths arvtaker iflg VG Jeg kan ikke annet enn å være helt enig- Og det er bra at vi har bloggere i Norge som tør å ta den helt ut- Det gjør denne Romsdalingen- og det til de grader-

Jeg vet ikke hvor hun tar det fra, men bloggen hennes kan være ren underholdning- og jeg ler meg skakk stadig oftere-

Jeg tabbet meg ut når jeg satte opp listen over toppbloggere-

Da hadde jeg regelrett oversett denne jenta som byr på seg selv, mye mer enn de fleste- Dessuten så er hun både sexy og billedskjønn- Men jeg hadde løpt om jeg møtte henne i en mørk bakgate- hun tar helt sikkert ingen fanger- men hun er nok mer morsom enn farlig-

Les bloggen hennes du også! http://www.linniiie.com/

Vargas

 

 http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10010841

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forsvaret trenger MRAP kjøretøy snarest

  (Mine Resistant Ambush Protected) MRAP De amerikanske styrkene bruker disse kjøretøyene (Mine Resistant Ambush Protected)- og berger flere soldater som...

SEX eller sjokolade?

  Det er undersøkelser som ligger til grunn i Storbritania at 96% av damene velger heller sex foran sjokolade... Jeg...

Lukk