Modne kåte damer retter blikket ut av Norge. «MILF» er en engelsk forkortelse for en «moden kvinne yngre menn gjerne skulle sett råd for», fritt oversatt.

Dette begrepet er blitt en besettelse for yngre menn og tenåringer som ser på sexy, modne og kloke kvinner som sitt ultimate ligg. 

Aldersforskjell i senga er nemlig oppskriften til suksess for parforholdet. Årsaken er den ekstra spenningen som oppstår, sier sexolog, Joan Ørting til danske Expressen.

Det er heller ingen hemmelighet at de mer voksne kvinnene med god kunnskap om sin egen nytelse vet å bestille riktig verktøy, de norske kvinnene er best på dette feltet.

– En undersøkelse viser at to av tre foretrekker en eldre partner med mer erfaring, og halvparten av de spurte sier at de har hatt sex med eldre. 28 prosent tenner på yngre ifølge den danske undersøkelsen.

Sex skal være raskt, vått, rått og brutalt til begge kommer. Skal man bare kose så kan man like godt kjøpe en teddybjørn.

Vi vet at eldre menn liker kvinner generelt, og aller helst yngre kvinner. Da er det lett å kalle disse mennene for sleske, gamle griser som legger seg etter ungjentene.

Stadig fler norske modne kvinner har bedre tid og bedre råd til å virkeliggjøre sine våteste fantasier, ære være de for det. Hvorfor skulle de la være?

Modne kåte damer retter blikket ut av Norge

– Når det er modne kvinner som er populære hos yngre menn så blir dette glorifisert som moderne og akseptert i alle sosiale settinger. Jeg mener da bestemt at det blir en og samme sak. Det er aldersforskjellen som er den store forskjellen.

Modne kåte damer retter blikket ut av Norge.

– Om du er en moden kvinne som har erfaring nok til å vite hva du vil, og ønsker å takke ja til en ung beiler som ønsker å få opplæring, trygget og sitt livs sex- eventyr, så skal du selvsagt slå til.

– Om du er en eldre herre, som har et meget godt øye til til datter beste venninne- eller en annen på samme alder, så skal du være litt på vakt. Ikke for det at du er i ferd med å gjøre noe ulovlig, men det kan bli oppfattet feil, og du kan komme i en knipe som er lei å komme ut av.

Husk at alder bare er et tall. Om du som 50 eller 60 år gammel kvinne føler deg som en tyve åring, og du har draget på yngre menn så bør du selvsagt leve livet.

– Jeg skulle ønske jeg kunne si det samme til alle eldre menn, og jeg ønsker dere alt det beste, men vær på vakt. En kåt gammel gris kan fort havne i kasjotten om han spiller sine kort feil.

Kvinner og menn i alle aldre har hatt sex med hverandre siden tidenes morgen, sannsynligheten er enorm for at dette vil fortsette inn i evigheten.

Har du tenning mot en partner som er eldre enn deg selv, da er du ikke alene.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
LA VÅRE UNGDOMMER VÆRE I FRED! VI HAR INGEN Å AVSE!

LA VÅRE UNGDOMMER VÆRE I FRED! VI HAR INGEN Å AVSE! I lys av den grusomme og tragiske Sigrid-saken er...

Regjeringen desperat- Gahr Støre inn som helseminister

Høyre med Super-Erna i spissen fosser fram og er en klar kandidat til å ta over statsministerboligen i Inkognitogaten 18...

Lukk