Lars Monsen (50) er fortsatt ikke helt frisk etter å ha blitt bitt av Flått der han fikk den fryktede infeksjonssykdommen «borreliose.» Nå er han ikke verre enn at han kan begynne med ny prosjekt.

– Om du ikke vet hvem Lars Monsen er, så kan du slå opp ordet «tøffing,» eller Google etter M.A.N.N, ingen er mer mann enn han. Jager svart bjørn i Alaska, drar hundesleden selv når hundene hans ikke gidder lenger, og han har gått Canada på tvers tre ganger.

Du kødder ikke med Lars Monsen, selve symbolet på den tøffest av de tøffe.

Foto: Flickr/  Stian Eikeland


– Nå skal han altså i gang med nytt konsept, som bare noen få kjenner til. Det vi vet er at NRKs Anne Rimmen (31) skal være med som programleder som skal sy det hele sammen, slik bare hun kan det.

Rimmen er aktuell som en av syv programledere fra sommerens vakreste eventyr, NRKs jubileumstur langs Norskekysten med MS Sjøkurs. Det var i Sommeråpent fra nettopp denne reisen, TV-programmet ble presentert da Lars Monsen og hans kjæreste, Trine Rein var gjester.

Programtilbudet denne høsten er allerede imponerende, nå har NRK enda et solid kort på hånden som helt sikkert vil få mange fornøyde seere.

«Monsen på Villspor» har også med seg regissøren fra «Ingen Grenser» Håvard Jensen, som vant flere priser etter å ha fått eventyrlige seertall og stor oppmerksomhet.

Lars Monsen hadde med seg til dels svært handikappede mennesker på krevende turer i fjellet, der flere av deltagerne i ettertid har blitt profilert i media som de ekte heltene.

Villmannen Monsen kan tur, og han kan TV, det er all grunn til å ha høye forventninger til «Monsen på Villspor.»

Programmet har premiere lørdag 22. mars 2014.

Vargas

 

Tags: Anne Rimmen, Lars Monsen, TV, underholdning

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Voldtekt i Dubai – Man bør vite hvem man besøker!

Kommer det muslimer til Norge, så forventer vi at de skal oppføre seg, og følge norske lover og normer. Akkurat...

Drogba tilbake til Chelsea og Fabregas til Old Trafford!

Bare få dager til det braker løs i England nå. Alle divisjoner bortsett fra Premier League, starter allerede 3. august....

Lukk