Du trodde kanskje ikke bestemødre likte å pule? Jo da, hun gjør det skjønner du, like mye nå som den gang hun var ung. De fleste norske bestemødre har bare et problem – de har ikke like lett for det å få seg pikk, nå, som den gang de var unge og kanskje mer attraktiv.

Mormor som sexturist

På strender, i det som for mange nordmenn er yndede ferieparadis i flere land i Afrika og på Cuba, koser bestemor seg, med unge gutter som får penger for å gjøre den eldre, norske kvinnen lykkelig. Glad og nypult.

Noen kan mene at det skulle bare mangle at hun endelig fikk all den oppmerksomheten hun fortjente. Etter å ha fostret opp to, kanskje tre barn og mann hjemme i iskalde Norge, i mer enn førti år. Skulle hun ikke begynne å tenke på seg selv, så lenge hun har helsen og pengene i behold – de få årene hun har igjen? På tide tenker du kanskje.

hqdefaultFoto: Fra filmen «Paradise Love»

Selvsagt. Problemet er; loven. Som er lik for alle. Også for bestemor. Sexkjøpsloven, gjenstand for stor diskusjon, siden den ble vedtatt og rettskraftig i 2009. Bestemor kan altså med loven i hånd selge sex. Men du kan ikke betale henne for det.

I Norge er det ikke straffbart å selge sex. Det er imidlertid straffbart å kjøpe seksuelle tjenester etter straffelovens § 316. Strafferammen er fengsel i inntil 6 måneder, men det normale er at det straffes med høye bøter. Forholdet er også straffbart om det begås av nordmenn i utlandet, selv om det skulle være lovlig i det land der kjøpet finner sted. Kjøp av seksuelle tjenester fra personer under 18 år straffes med bøter eller fengsel inntil 2 år (§ 309).

Straffeloven

Det faktum at kundegruppen +60 år, har en heller smal og pervertert kundegruppe i Norge. Tvinger bestemor og hennes like til å få seg pikk der menn, uansett alder, er villig til å ta henne. Noen gjør det kanskje av begjær, lyst og nysgjerrighet. De aller fleste menn som har sex med eldre, rike norske kvinner, får rikelig betalt.

Lokalbefolkningen på disse stedene hvor sexsalget foregår, lever av turistene. Eldre, rike, norske kvinner har mye penger med seg på tur, de kan sørge for at en innfødt livnærer seg og sin familie i lang tid, om han behandler sin «elskerinne» godt nok. Hun er villig til å betale mye penger, den norske bestemoren.

Skambelagt, men uunngåelig

En slik livsstil holdes naturlig nok hemmelig for omverden. Rike, eldre norske kvinner skryter ikke av at de reiser til fjerne himmelstrøk for å få tilfredstilt våte drømmer og seksuelle fantasier. De kaller det noe annet. Selvransakelse, drømmeferie, helsereise eller, for å endelig oppleve en «ferieflørt» på sine eldre dager. For hvilket tilbud har egentlig norske eldre kvinner her hjemme? Hva menn angår?

De norske eldre kvinnene vet det er en illusjon, å bli begjært av velutrustede mørke menn, med knapt nok penger til mat. Sextursime er big business. Norske, eldre kvinner er nok bare en liten promille av det hele, men at det faktisk eksisterer er lite omtalt. Til nå.

Dessverre er dette en tabubelagt, dårlig skjult hemmelighet. Verdens eldste yrke vil aldri gå ut på dato, så lenge det finnes kvinner og menn som er i stand til å formere seg på denne planeten. Det være seg kvinner eller menn som kunder. Kvinner eller menn som selgere.

Man bør endelig stille seg spørsmålet; hva er forskjellen på gamle griser som reiser til Thailand for å kjøpe sex av unge thai-jenter, i verste fall barn? Og rike norske, eldre og kåte kvinner som higer etter pikk i Afrika? Mannen som reiser til Thailand bryter loven, fordi han er kunde.

Bestemor, som kjøper eller selger sex, tilbyr en tjeneste det er forbudt å kjøpe. Det kan lett misforstås.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verden i år 2100, beboelig for mennesker?

Verden i år 2100, beboelig for mennesker? Hvordan ser morgendagen ut for kommende generasjoner? En fireåring i 2016 vil være...

EM-finale, Frankrike- Portugal, nedtur eller en selvfølge?

Vertsnasjonen Frankrike har klart det igjen. Å nå finalen på hjemmebane, akkurat som i VM 2008. Forventet eller en nedtur?At...

Lukk