Carl Ivar Hagen har gjort sitt siste sprell og blitt forbanna for siste gang i norsk rikspolitikk, får vi håpe. Makan til sutring fra en voksen mann. For ikke å snakke om fru Eli som får nesten femten minutters forsvarstale på Nyhetskanalen. Jeg tror nesten ikke det jeg ser. 

– For to år siden ga Carl I. Hagen beskjed til Siv Jensen om at han ville inn i Nobelkomitéen. I forrige uke ble han vraket. Så vidt jeg vet kan vel ikke hverken Siv Jensen eller andre partiledere dele ut verv til gamle kjente. Politikk drives ikke på den måten, og Carl I Hagen burde av alle mennesker ha visst det.

Ingen vet hva Siv Jensen, bortsett fra Jensen, hva hun har blitt enig om- Det ville overraske meg mye om hun har lovet Hagen noe som helst.

– Jeg gikk av umiddelbart etter møtet i stortingsgruppen. Årsaken er den behandling og ydmykelse jeg har blitt utsatt for fra partiledelsen. Dette var det siste Hagen sa før han var historie i norsk politikk

Carl I. Hagen løftet FRP til et av de største politiske  partiene i Norge, han viet nesten hele sitt politiske liv på partiet, det gir han allikevel ikke retten til å forlange verv hverken i partiet, eller i Nobelkomitéen. Det vet Hagen godt. Han greier bare ikke å gi slipp på partiet.

Inger Marie Ytterhorn (70) ønsket å fortsette, og det sa et klart flertall i FRP ja til, det må Hagen bare akseptere. Ikke sutre som et lite barn når han ikke fikk det som han ønsket.

Den kvalmende sortien man så i sommer der ekteparet Hagen sitter å rakker ned på partiets ledelse for at meningsmålingene går i feil retning, er et godt bevis på at paret ikke har fot feste. De tror at det herr og fru Hagen som fortsatt er FRP, så feil kan man altså ta.

Det var nok dråpen som fikk begeret til Siv Jensen til å renne over. Både for henne og resten av den politiske ledelse i FRP har Carl I. Hagen vært en verkebyll siden han ikke fant seg helt til rette i Torrevieja i  Spania.

Jeg mener det er bra for FRP og norsk politikk at ekteparet Hagen ikke har mer å si.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com
Les også vår forrige artikkel
Reklame har mye makt- TV reklame mest effektivt

  Jeg er helt sikker på at du kan huske minst tre TV reklamer fra kommersielle TV kanaler. Både hva som skjer...

Lukk