Morsomme høst- og vinteraktiviteter for voksne. Høsten er her for fullt og mens dagene blir kaldere og mørkere, trekker mange seg inn for å nyte fine kvelder med koselige aktiviteter. Dersom du trenger litt inspirasjon for hva du kan gjøre annet enn å se på Netflix, har vi noen gode tips!

Estimated reading time: 3 minutes

Feire Halloween

Morsomme høst- og vinteraktiviteter for voksne

Knask eller knep? Halloween har virkelig kommet for å bli i Norge og mange håpefulle barn gleder seg til kvelden de kan kle seg ut som skumle monstre, eller sin favorittkarakter fra TV. Men kvelden er selvfølgelig ikke bare noe de små kan nyte; det er nemlig mange måter du kan feire kvelden og sesongen også som voksen.

Se noen skumle filmer, hul ut gresskar eller rett og slett kos deg med litt ekstra snop!

Feire Thanksgiving

En annen tradisjon fra USA som kan feires også i Norge er Thanksgiving. Selv om begivenheten ikke har noe med norsk historie å gjøre. Kan selve feiringen og verdiene den står for også passe i vårt land. Spesielt dersom du har noen amerikanske venner, kan det være fint å invitere dem på en koselig middag med kalkun og amerikanske matretter.

Om ikke annet, kan du tenke over hva du er takknemlig for denne sesongen. Morsomme høst- og vinteraktiviteter for voksne.

Utforsk nye nettsider og spill på nett

Mange av oss bruker mye tid på mobil og pc hver dag, men som oftest er det de samme nettsidene som går igjen. Det finnes utrolig mange nettsider hvor du kan finne enkel underholdning for å gjøre noe annet enn å se på serie. Det finnes blant annet casinoer på nett hvor norske spillere kan spille på automater, kortspill, bingo med mer online.

Slik kan du få lett underholdning med muligheten for pengegevinster. Det finnes selvfølgelig mange spill som passer sesongen, som for eksempel spill med Halloween- eller jule-tema. Andre nettsider og nettbutikker tilbyr også sesongbaserte tilbud og underholdning.

Lag sesongbasert mat

Morsomme høst- og vinteraktiviteter for voksne

Hva med å utfordre seg selv på kjøkkenet denne sesongen? Kjøp inn sesongbaserte varer som gresskar eller prøv deg på noe du aldri har smakt før. Du kan finne mange spennende grønnsaker som er i sesong, lokalt eller i utlandet, og dermed passer perfekt i sesongen. Morsomme høst- og vinteraktiviteter for voksne.

Les en god bok

Høsten og vinteren er definitivt en god tid for å legge seg under teppe og nyte en god bok. Dersom du er en skikkelig lesehest, kan du sjekke ut noen nypubliserte bøker fra norske eller utenlandske forfattere. Dersom du ønsker å få en god historie, men ikke vil lese selv, kan du alltids sjekke ut lydbøker eller en interessant podcast. 

Der har du et par tips til morsomme aktiviteter som kan nytes denne sesongen, om det så bare er for å få én mindre time – foran TV-skjermen.

Vargas

Pin It on Pinterest