Morten Hegseth- Reality kjendisen som ble journalist. VGs Morten Hegseth skrev nylig et godt innlegg i VG-helg, om det å bli kjendis og hva som skal til. Det han med stil unngikk å nevne er hans egne innsats for å bli kjendis, for i sitt unge liv som rebell var trønderen nemlig svært delaktig i Big Brother i 2006.

Et av de mest kjente og kjære reality-serien som har gått i en årrekke, og som igjen skal på skjermen i løpet av høsten.

– Kjekke Morten Hegseth har en egen evne til å formulere på en sarkastisk men morsom måte. Han er så flott å se på at han burde selvsagt ikke vært i noen avis, men på skjermen. Igjen. Han har også vært innom Se & Hør og som programleder for flere programmer via VG-TV og nå altså fullblods journalist i Norges største avis.

Vel, ikke helt for i følge ham selv er godeste Mortens Twitter-profil bare part time journalist, og full time nasty girl. Stjørdalingen har som kjent et kort forhold bak seg med TV-profilen, Sturla Berg Johansen.

Morten Hegseth- Reality kjendisen som ble journalist
Morten Hegseth Foto: Worldofbigbrother.com

Morten Hegseth har vært i medienes søkelys i mange år, men er ikke mer enn en B- kjendis å regne, foreløpig. Det er utvilsomt fargeklatter som dette som fortjener å bli kalt en ekte kjendis fordi vedkommende har en rekke strenger å spille på.

Han er en dyktig journalist, han har god peiling på andre kjendiser og han er i skapet som en høyt profilert programleder, foreløpig.

Itillegg blir VG-journalisten alltid spurt når tema mote kommer på banen. Hegseth er utvilsomt en av Norges beste menn når det kommer til å bedømme kjendisenes valg av kreasjoner, form og farger. Han går Jan Thomas en høy gang.

Morten Hegseth- Reality kjendisen som ble journalist.

– Kanskje er det nettopp Morten Hegseth som tar over etter TV-personligheter som Fredrik Skavlan når han engang trekker seg tilbake fra sin sterke posisjon som Norges og Sveriges programleder-konge. Hegseth har gjennom sitt gode innlegg i VG, «Seks steg til stjernene» hvor den dyktige journalisten går igjennom diverse faser som kan gi deg som leser en kjendis-status verdig.

Skrevet i sarkasmens ironi må vite.

Morten Hegseth velmenende råd til slutt i innlegget lyder- «Bli populær i sosiale medier, vær selvutleverende og smil. Lykke til!» Morten Hegseth har ca 3500 følgere på Twitter, foreløpig, men han vil utvilsomt ha mange flere som leser hans gode penn i avisen. En gave som kan gi Hegseth muligheten til å skinne på stjernehimmelen ihvertfall over Norge i lang tid.

Heia Morten!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bøker om et mer fullkomment og perfekt liv – selger best

Boken Bibelen er utvilsomt verdens mest solgte bok- verden over, men den får stadig sterkere konkurranse. Konkurranse mot bøker som...

Solskjær kan få trøbbel i Championship

https://www.youtube.com/watch?v=x6pbW769db8 Allerede lørdag 9. august sparkes den meget populære engelske fotballen i gang med en ny sesong. Championship og de...

Lukk