Johannes Høsflot Klæbo, er egentlig vanskelig å uttale. Høsflot Klæbo? Høres ut som alt annet enn Norges råeste skiløper, men slik var det kanskje med Petter Northug også, når han slo igjennom for en mannsalder siden.

Lest? Norges nye youtub-stjerner?

Johannes Høsflot Klæbo er et navn som alle kan innen året er omme.

Han er nemlig verdens beste skiløper i en alder av 21 år, og nå har unggutten fra Trondhjem fått seg dame, nemlig flotte Pernille Døsvik (21) også hun fra Nidaros.

Møt Klæbo og dama
Møt Klæbo og dama, Pernille og Johannes er sant Foto: fra Johannes’ vlog

Apropos Petter Northug, her har den storkjefta trønderen møtt sin overmann. Petter var bare tjue år da han i 2006, slo gjennom i verdenscupen og ble allerede da å i overskrifter både i Norge og i Sverige.

Møt Klæbo og dama.

Johannes har dog vunnet OL-gull og verdenscupen sammenlagt i en alder av 21 år, og han vil åpenbart bli både teknisk bedre, sterkere og en større allrounder, når han får noen flere år på seg i skisporet.

I mellomtiden kan det hende at den sindige trønderen, som trener sammen med bestefar, Kåre, som Johannes har et svært varmt og godt forhold til, og som har vært hans trener hele livet.

Det er via den meget populære videobloggen sin, en såkalt “vlog”, at Johannes presenterer sin utkårede, Pernille Døsvik for verden. Paret har i følge VG.no, vært på en vellykket ferie i Curacao i Karibien.

Vargas12.com skriver om alt, også vintersport, vi kan garantere at vi vil gjøre som verdens sportsmedia, og følge med på Johannes’ karriere og private anliggende.

Er man verdens råeste skiløper, og ser ut som Johannes, til tross for det jævla rare navnet – kan man legge verden for sin føtter i uoverskuelig framtid. Foreløpig nøyer han seg med Pernille, og en gjennombruddssesong som har tatt pusten fra de fleste.

Kommende sesong, skal Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo stå skulder mot skulder sammen med de andre på landslaget, det kan bli spennende nok.

Akta er, Sverige!

Smellvakre Pernille, kan du bli enda bedre kjent med via hennes populære Instagramprofil.

Kilde: VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com