Jay Z skal angivelig ha vært utro mot sin smellvakre kone, selveste Beyoncé (34). Superparet, kanskje det mest kjente i musikkindustrien er forsidestoff over hele kloden – bare de går ut av døra. Ekteskapet derimot, går mot slutten.

beyonce-and-jay-z-divorce-cover

I følge amerikansk presse skal ekteskapet nå være i fare.

På en fest nylig, skal Beyoncé ha holdt gifteringen i lufta og sagt noe sånn som, «se godt på denne, for det kan være siste gang dere ser den.» Flere kilder nær superparet skal ha vært vitne til høylydt krangling ved ulike anledninger. Den tidligere «Destiny’s Child» vokalisten har vært hard på flaska den siste tiden. Noe som også linkes mot det skrantende ekteskapet.

Jay Z, gudfaren innen R&B, pop og soul musikk de siste 20 årene, der han blant annet har fungert som mentor for Rihanna, vil nok kjempe en innbitt kamp for å beholde sin vakre kone. Har man derimot pisset i andres bedd, kan det være vanskelig å bli tilgitt.

Ryktene om bruddet mellom de to superstjernene har versert i amerikanske medier lenge, men nå ser det ut til å være alvor.

Sammen med Rihanna, Madonna og Adele, er Beyoncé en av de aller største kvinnelige artistene på kloden. Hun og Jay Z er også blant de aller rikeste i bransjen. En skilsmisse vil derfor bli dyr for Jay Z, det er all grunn til å tro at Beyoncé vil få foreldreretten til datteren, Blue Ivy Carter.

Multikunstneren Beyoncé har jobbet som modell, låtskriver, skuespiller, danser, forretningskvinne, produsent og selvsagt artist, på svært høyt nivå. Hennes formue alene skal være nær 1 milliard kroner.

6. februar i år slapp hun albumet «Lemonade«til stor overraskelse for fansen. Like etter reiste artisten på en verdensturne, deriblant til Europa hvor hun har hatt enorm suksess. Beyoncé har solgt mer enn 160 millioner album, som soloartist og som medlem av gruppen «Destiny’s Child».

Magasinet Forbes, kåret Beyoncé til verdens mest innflytelsesrike kvinne i 2015, og den mektigste i musikkbransjen samme år.

 

Kilde TMZ.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mourinho tilbake til Premier League – Done deal!

Mourinho tilbake til Premier League - Done deal! Da er det klart. Nettopp slik vi fortalte 17. april i år....

Skråblikk på Premier League, mens vi venter på neste sesong!

For alle som elsker underholdende og god fotball er det veldig lenge å vente til den engelske ruller igjen. Heldigvis...

Lukk