Du har kanskje hørt om henne? Hvis ikke skal du få se mer av henne i denne artikkelen. Modellen har mange følgere i sosiale medier, kanskje ikke så rart heller. Smellvakre Iskra Lawrence er frodig, flott og sexy – et glimrende forbilde for mange unge norske kvinner som leter etter sin egen identitet.

Hvorfor finner du ut om du leser videre.

Iskra Lawrence er 27 år gammel, kommer fra den engelske byen, Wolverhampton, altså hjembyen til Wolverhampton Wanderers, vårt elskede Wolves. Men Iskra jobber stort sett over hele verden, med luksushoteller, strender og verdensmetropoler som sin scene.

Iskra Lawrence er modell for Jag Models i New York.

Iskra er supermodel, hun har selvsagt sin egen blogg, kalt Iskralawrence.com – hvor du finner ut hvem hun egentlig er. Iskra skriver om helse, kosthold, sunne oppskrifter, treningsprogram og nytelse, og ikke minst hvordan du skal føle deg vel i en kropp som ikke er like A4 og perfekt som du så gjerne skulle ønske. Vi synes Iskra er fantastisk og er kvinneidealet framfor noen.

 Foto: Instagram/ Both of these images are of me.
The left is about 10years ago.
And the right just under a month ago.

Iskra

 Sexy Iskra Lawrence Foto: Wikimedia.org

Iskra var tynn og hadde modelloppdrag for ti år siden også, men det er som en mer frodig modell, karrieren hennes virkelig har tatt fart. Nå er hun blant de mest ettertraktede, og brukes av de største motehusene i verden, men hun har også stor kunnskap om hvordan det er å like seg selv, og ikke. Vi anbefaler at du bruker femten minutter på denne videoen under.

Iskra er stor på sosiale medier, og det er som skribent og blogger vi mener hun har mye å tilføre yngre erfarne lesere – særlig unge jenter som sliter med sitt eget selvbilde, lav selvtillit vedrørende egen kropp. Fotomodellen forteller åpent om sin egne utfordringer på sin blogg, og det er gjennom råd og veiledning på denne bloggen, vi mener Iskra kan være en rollemodell mange unge kan se opp til.

Iskra er også representant for det amerikanske selskapet NEDA, som er en ideell organisasjon med fokus på spiseforstyrrelse. I tillegg er den britiske kvinnen kjent for å alltid sette fokus på ekte bilder, av sin ekte kropp. Ingen av hennes bilder, verken private- eller profesjonelle – er retusjerte.

Iskra ser ikke på seg selv som Plus Size-model, men liker sine former langt bedre enn sin gamle kropp, som noe tynnere. Selv poserer hun så ofte hun kan via sin Instagram-konto, via Twitter eller på førstesiden i de kulørte magasinene, verden over.

Iskra er også undertøysmodell for undertøysprodusentene, Adore Me og  Aerie.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tights på kvinner over tretti?

Tights på kvinner over tretti? New York Times er en av de aller største nettavisene, og papiravisene i verden. Nylig...

Lukk