Mottar du e-post fra Sara? Eller Sarah, som hun plutselig endret navnet sitt til, bør du være på vakt. Særlig om du blogger og ønsker å legge til annonse-linker for næringslivet, hvilket Vargas12.com har gjort, med jevne mellomrom. 

Sara, eller Sarah, bruker mailen: sara.sinister5@gmail.com

Hun ønsket at vi skulle reklame for følgende nettsted: Customerhealthguide.info, som produserer et produkt som heter LEPTIGEN, et avføringsmiddel. Snakk om dritt sak. Nettsiden og firmaet ser ikke ut til å være ekte, og det er sikkert ikke produktet heller.

Mottar du e-post fra Sara?

Mottar du e-post fra Sara?
Internett-svindlere leter etter deg, døgnet rundt, Foto: Wikimedia.org

Derfor kan man undres hvorfor noen gidder å forsøke å svindle ærlige og redelige, norske bloggere, på denne måten. Nettsvindel, og forsøk på nettsvindel vil nemlig øke i omfang i årene som kommer.

Sarah ville at vi skulle oversette en engelsk tekst, hvilket vi gjorde, og vi sendte dette tilbake på norsk, og fikk med beskjed om at det var feil link. Innlegget eller artikkelen på mer enn tusen ord, måtte slettes, så skulle det komme en ny link på et annet produkt, enn det første.

Yeah, right, tenkte vi da. 

Problemet var at vi hadde jo gjort jobben, oversatt og sendt innlegget tilbake for godkjenning, slik vi alltid gjør for våre kunder.

Vi forklarte Sara at hun selvsagt måtte betale den summen vi hadde avtalt, for jobben vi hadde gjort, men responsen uteble og svindelen var et faktum. En times jobb, rett i dass, pytt sann. Vi bruker å gjennomskue svindlerne i denne bransjen, men her ble vi rundlurt.

Vi har verken sett eller hørt noe fra Sara eller til pengene vi ble enige om at hun skulle betale – siden. Noe vi lever svært godt med. Ikke var det rare summen, og vi er tross alt glad for at vi slapp unna med skrekken. Tenk noe så flaut, å måtte reklamere for et produkt som får dere, våre kjære lesere, lettere på ramma. (Virker sikkert ikke, om det i det hele tatt eksisterer)

Du bør derfor være på vakt, særlig om du finner ut at det er Ukrainske aktører som forsøker å svindle deg. Dessverre oppdaget vi ikke dette, før det var for sent. «Sara Sinister» eksisterer nok ikke i det hele tatt.

Det finnes en mengde useriøse aktører som henvender seg til deg, for at du skal gjøre en jobb for dem – som du ikke får betalt for. Nettsvindlere som går over lik for å lure til seg din identitet, eller dine penger.

Styr unna selskapet, Customerhealthguide.info, dette er kjeltringer som kun er ute etter å utnytte ærlige bloggere som forsøker å gjøre bloggosfæren til et ok sted å formidle gode artikler og blogginnlegg.

Du er herved advart. Slett all info og sperr innkommende E-mail, om du får en fra ‘Sara Sinister’. Hun er en svindler, og har en annen identitet enn den hun utgir seg for å være. For noen har jo henvendt seg til oss.

Hvem får vi aldri vite …

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Niende Premier League-manager sparket!

Hodene ruller som aldri før i Premier League i en sesong som har vært preget av suksess for mange lag,...

Slåsskamper blant ungdom filmes og deles

Slåsskamper blant ungdom filmes og deles på nettet. Ungdom ned i 10-års alderen møtes for å sloss, dette filmes og...

Lukk