Mourinho-bud på Arsenal-stjerne og Conte erstatter klar! Halvveis i sesongen og det skjer alltid en hel del – særlig i Premier League. Siden august har syv managere fått sparken og Manchester City har trolig avgjort ligaen til sin fordel. 

Heldigvis er det aldri stille på ryktebørsen og tre uker igjen av overgangsvinduet gjør at spillere og klubber sitter på gjerdet og analyserer hverandre. Agentene jobber på spreng, for å få det meste ut av hver enkelt kontrakt.

Alexis Sanchez, den utskjelte Arsenal-spissen har vært linket til serielederen i lang tid. Nå skal Manchester United og José Mourinho ha kommet med en bud på chileneren, som Arsene Wenger kanskje takker ja til.

Prisen er pene £25m. og gode Henrikh Mkhitaryan inkludert i prisen. Armeneren har hatt en trøblete karriere på Old Trafford, og ønsker seg kanskje vekk.

Forunderlig at alle topplagene henger etter Sanchez, som etter vårt syn har et heller snevert syn på alle rundt seg, og et for glorifisert bilde av seg selv. Wenger bør takk ja på flekken.

Mourinho-bud på Arsenal-stjerne og Conte erstatter klar!
Massimiliano Allegri (50), blir etter all sannsynlighet ny sjef for Chelsea Foto: Wikipedia Commons

Mourinho-bud på Arsenal-stjerne og Conte erstatter klar!

Det har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet at Antonio Conte har savnet sitt elskede Italia. To sesonger ser ut til å være nok i London og Chelsea.

Massimiliano Allegri (50), blir etter all sannsynlighet ny sjef på Stamford Bridge, den tidligere landslagssjefen for Azzurri står klar til å ta over. Allegri kommer nå fra jobben som manager for Juventus.

Dette betyr at det er tredje gang Allegri følger direkte i Antonio Contes fotspor. Begge har vært sjef for Italia, Juve og til sommeren Chelsea.

Premier League er og blir et yndet sted for de aller beste spillerne i verden. Mye fordi det er høye lønninger, mye medieoppmerksomhet å spille for store klubber, men også det faktum at hele fem klubber spiller i sluttspillet i Champions League.

På Twitter ble det nylig publisert en melding fra Adidas, hvor det sto at Paulo Dybala (24) var klar for Manchester United, for deretter å bli slettet igjen. Juventus spissen er på radaren til de fleste topplagene i Europa og vil bli svært dyr.

Manchester United avslutter sin treningsleir i Dubai, for å gjøre seg klar til mandagens seriekamp mot Stoke. Er Ed Woodward rask med faksen, kan eventuelle nye spillere bli klare til den kampen.

Januarvinduet er ikke like omfattende og spennende som overgangsvinduet som stenger 31. august. Men i disse tider er det viktigere enn noen gang å være med i toppen, vinne trofeer og ha sportslig suksess over tid. Det betyr at de klubbene som mener de kan og må handle, vil gjøre det.

I Championship er det Nuno Espirito Santo og Wolves de fleste snakker om. Den gamle storklubben herjer, og er på god vei mot opprykk til Premier League.

Vargas12.com følger Premier League for deg.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er Janne Jemtland drept?

Er Janne Jemtland drept? I så fall, hvem skjuler seg bak handlingen og hvor er liket av den 36 år...

Lukk