Det har vært ventet en stund, men nå er det bekreftet fra flere hold, han signerer det kommende døgnet, Nemanja Matić (28) til Manchester United. Prislapp: £40 millioner, ukelønn: £155.000, som tilsvarer 1,7 millioner kroner.

Et godt kjøp i følge noen, et ran mener andre. Nemanja Matić ble seriemester med Chelsea og var en sterk bidragsyter til det trofeet med sin innsats. Han spilte 35 kamper i Premier League, sammen antall som N’golo Kanté sist sesong, det borger for kvalitet.

José Mourinho som er i dyp sorg, siden han mistet faren sin Felix i går, er allerede ferdig med sommerferien og klar til å bygge “sitt” Manchester United. Da henter han like godt en gammel elev fra Chelsea. Mange stusser på prisen for Nemanja Matić, som er ca en halv milliard norske kroner for en 28-åring, han koster kun det halve da han signerte for Chelsea fra Benfica i 2014.

Lest?: Juventus-stjerne til Manchester City! 

Nemanja MATIC - Season 2014-15 - PC & Smartphone

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

Men Chelsea trenger kanskje pengene, siden de kjøper Alex Sandro for £61 millioner, noe som er verdensrekord for en forsvarsspiller. Brassen spiller til daglig i Juventus, men også han flytter tilbake til gamletreneren – Antonio Conte, som hadde stor suksess med de italienske mesterne.

Chelsea har også kommet til enighet med Bournemouth, for forsvarsspilleren Nathan Ake.

Det er nemlig på Stamford Bridge det skjer om dagen, for Conte har satt sin stab i arbeid, etter selv å ha skrevet under en fornyet avtale som gjør italieneren den best betalte manageren i Premier League. Nå vil Chelsea gjør det de kan for å forsvare tittelen og i tillegg lykkes bedre i Champions League.

Inn kommer snart både Tiemoue Bakayoko fra Monaco, gamle helten Romelu Lukaku fra Evertonog se ikke bort fra at det er seriemesterne som endelig lander mye omtalte Virgil van Dijk, men med den gamle manageren ut i Southampton, og en ny sjef på plass, kan denne overgangen la vente på seg.

Lest?: Liverpool mener alvor! 

Ellers er det verdt å nevne at Alexandre Lacazette nærmer seg en rekordovergang til Arsenal.

At oddsen på at Harry Kane skal forlate Tottenham, til fordel for Manchester United er halvert.

Og vi tar med at Liverpool er en av mange klubber som ønsker seg det franske vidunderbarnet, Kylian Mbappe (18) fra Monaco, men det er like lite trolig at unggutten vil reise til England for å spille fotball, ennå.

Det er erfarne Mauricio Pellegrino, den gamle Alavés treneren som har tatt over på St Marys Stadium og Southampton.

Frank de Boer er ny manager for Crystal Palace, nederlenderen tok over for Sam Allardyce som trakk seg ved sesongslutt i mai.

Flere av av den engelske klubbene er allerede tilbake på treningsfeltet etter sommerferien, mange kommer tilbake for å pakke kofferten, der nye utfordringer venter hos en ny arbeidsgiver.

Aldri vil en sommer være så tilspisset som denne, aldri vil det bli bruk så mye penger som i dette overgangsvinduet, rekordene står i kø. Vi følger med på galskapen for deg – hver eneste dag.

Vargas12.com vil følge overgangsvinduet og silly-season, helt fram til seriestart. 5. august i Championship, 12. august for Premier League – alt du har å gjøre, er å følge oss på Facebook for siste nytt.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Takk, SKAM!

Takk, SKAM! En eventyrlig epoke er over, det er kun én eneste episode igjen av tidenes mest populære nett-TV-serie. SKAM...

Lukk