Som om ikke det var nok at Manchester United snøt Chelsea for Lukaku, nå velger også Tiemoué Bakayoko å snu ryggen til Chelsea.

Monaco-spilleren skal være på vei til Old Trafford for £35 millioner.

Fra før har Manchester United signer Paul Pogba for rekorsummen £89 mill. Lukaku for £75 mill. og nå altså Bakayoko for nær 400.000 kroner. Pengene sitter løst på Old Trafford, Wayne Rooney har gått til Everton – José Mourinho er garantert ikke ferdig med å handle.

Chelsea-fansen synes nok at det er en mager trøst at John Terrys erstatter er på plass. Antonio Rudiger (22) er hentet inn fra Roma for £31 mill.

Manchester United begynner nå å få på plass et så slagkraftig lag at de kan være med på å sloss om ligagullet, mener vi. Vi synes også det lyder spennende at Zlatan skal trene med klubben gjennom høsten, og kanskje være spilleklar over nyttår. Noe som gir José Mourinho enda et ess i erme.

Lest? Wolves revolusjonerer Championship 

Chelsea og Antonio Conte har slitt i sommer. Ryktene har svirret rundt spissen Diego Costa og hans påståtte tekstmelding fra sjefen – om at han ikke var med i de framtidige planene for klubben. En påstand hvis sann, som Conte kanskje må bite i seg og overtale spanjolen til å bli.

Så langt i overgangsvinduet som stenger 31. august, er det utvilsomt Everton som leder an med nysigneringer i Premier League. I Championship er det Wolves som sjokkerer fotballverden med å hente den ene toppspilleren etter den andre. John Ruddy, med landskamper for England ble signert som den syvende spilleren så langt. Keeperen har nær 300 kamper i beltet, og fire sesonger fra Premier League med Norwich bak seg.

Everton har brukt mer enn £100 mill. på spillere, så langt i sommer. Sistemann inn i Ronald Koemans solide tropp er Gylfi Sigurdsson, som kom fra Swansea for £32 mill.

Vi noterer at det er svært stille rundt Tottenham, Manchester City og Liverpool. Arsenal har tross alt signert en klassespillere gjennom Alexandre Lacazette fra Lyon, for £53 mill. som er rekordsum for London-klubben.

Manchester Uniteds signering av Tiemoué Bakayoko, kan altså være så riktig at det igjen havner viktige trofeer i det velfylte premieskapet på Old Trafford. Makter Mourinho å lande Fabinho, som også linkes sterkt til de røde djevlene, har Manchester United den brede solide stallen som skal til for å ta seriegull i mai.

Manchester City er faktisk bookmakernes favoritter foran Chelsea, med Manchester United på tredjeplass. 12. august starter galskapen, men innen den tid har flere milliarder kroner byttet eiere i engelsk fotball.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Snart er du fornøyd …

Så snart du får den nye EL-bilen din er du fornøyd, eller så snart lotto-rekka går inn med syv rette,...

Wolves revolusjonerer Championship!

Wolves ser ut til å gjøre mest ut av seg i oppkjøring til en ny sesong i nest øverste divisjon...

Lukk