Mourinho henter svenske til Manchester United! Det ser ut til at Zlatan får det som han selv ønsker, å avslutte en eventyrlig karriere i England.

Manchester United er laget, og José Mourinho manageren, hans gamle sjef fra tiden i Inter gjør overgangen fra PSG mulig. Den tidligere Chelsea-sjefen skal få det gamle storlaget tilbake på vinnersporet, og velger en av Europas aller beste spisser til å hjelpe seg med jobben.

Manchester United, en skygge av seg selv, siden Sir Alex Fergusons dager har to managere nær halvert klubbens verdi. Et av verdens mest kjente merkevarer har fått seg en skikkelig bulk i siden.

Nå er det på tide å satse på en ny storhetstid. Alt tyder på at det er «The Special One» som skal gjøre det.

Hvorfor velger portugiseren en snart 35 år gammel svenske? Jo fordi Zlatan er synonymt med mål.

Han er minst like god nå som for 10 år siden, og vil kunne skyte Manchester United til nye høyder, i rød trøye under Mourinhos ledelse.

Mourinho henter svenske til Manchester United!

 Suksess-duoen som skal endre Manchester United til et vinnerlag igjen?

Mourinho henter svenske til Manchester United!

Zlatan Ibrahimovic har scoret 32 mål denne sesongen for sitt PSG og er med det toppscorer i Europa. Men Zlatan trenger ikke være reklame for seg selv med å score mål i bøtter og spann for være et yndet salgsobjekt. Hans meritter gjennom de 15 siste årene bør være nok.

Alle vet hvem Sveriges mest kjente person er, i hvert fall for managere som skal fornye sine lag. Manchester United er villig til å betale 34-åringen £600.000 per uke. Noe som tilsvarer utrolige 7,3 millioner svenske kroner. I uka!

Som om ikke det var nok, Manchester United og José ønsker å knytte til seg Gonzalo Higuain fra Napoli i sommer. I følge en rekke kilder nær portugiseren, har han bekreftet til venner at han tar over på Old Trafford etter fiasko-manager Louis van Gaal.

Årets Premier League-sesong, en av de villeste gjennom alle tider, går mot slutten. En sesong som ser ut til å å en svært overraskende vinner i Leicester City. En vinner som gir håp for de mindre klubbene som ikke har alle de milliardene som de fire fem største i England. Men som også viser at de antatt beste har sovet i timen og ikke fulgt med som de burde.

Alle Leicester-spillerne som er med på denne vinner-reisen denne sesongen vil huske den resten av livet, og noen vil garantert bli solgt til større klubber. Vardy til Real Madrid? Neppe, men om han blir værende i Leicester? Forhåpentligvis. Eller går han kanskje til Manchester United?

Om José Mourinho velger å si seg fornøyd med Zlatan og Higuain, kommer an på om f.eks Wayne Rooney får være med i troppen til England, når EM sparkes i gangen 10. juni. Mourinho har jo allerede gode Marcus Rashford i troppen.

Zlatan vil utvilsomt skape overskrifter for sitt Sverige, senere for Manchester United i England.

Kilde: Inkhel.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barna flytter ut – hva gjør foreldrene?

Barna flytter ut - hva gjør foreldrene? Dagen er kommet da siste pode har blitt voksen nok til å klare...

Menneskekjenner?

Menneskekjenner? Om det er fra en person du ønsker å innlede et forhold til, det være seg en kvinne eller...

Lukk