José Mourinho er endelig på plass på old Trafford, blekket er ikke engang tørt på kontrakten før han har brukt uhorvelige summer på nye Manchester United. Paul Pogba skal ha levert sin transfer-request til Juventus.

Pris: Uvirkelige 1,1 milliarder kroner. £100 millioner skal Manchester United styret være villig til å betale for en spiller som allerede har vært i samme drakt en gang tidligere. Galskapen er allerede i gang. En måned føre seriestart. Har du ikke tilgang til Premier League, vet du ikke hva du går glipp av.

Høy pris og stort budsjett er ikke synonymt med sportslig suksess.

Old Trafford Stadium 033

Alex Jilitsky via Compfight

Engelsk fotball er allerede en snakkis, og verre vil det bli når fotballen endelig ruller i gang. Vil du vite når kampene går og hvilke som går live på TV2 sport og SKY Sports, da er du kommet riktig. Bare husk at noen kamper vil bli flyttet igjen, nettopp på grunn av TV-rettighetene hos SKY, som har all makt i engelsk fotball.

Paul Pogba (23) er en meget god fotballspiller, men summene da mann. Ingen fotballspillere – ikke en eneste en, er verdt mer enn 1 milliard. Slike summer ødelegger for alle som er opptatt av verdens deiligste idrett, hvor kommer pengene fra er det betimelig å spørre?

Aldri før har en spiller vært i nærheten av å koste like mye. José Mourinho er seg selv lik, han elsker denne oppmerksomheten og vil gjøre alt han kan for å ta viktige trofeer allerede på første forsøk, til Old Trafford. Paul Pogba skal i følge ryktene få en ukelønn på pene £300.000, det samme som Wayne Rooney ligger på per dato.

Her er SKY’s foreløpige TV-program for august, som sendes parallelt med TV2 sine sportskanaler og SUMO.

 • Lørdag 13. august, Hull- Leicester
 • Søndag 14. august, Bournemouth- Manchester United
 • Søndag 14. august, Arsenal- Liverpool
 • Mandag 15. august, Chelsea- West Ham
 • Fredag 19. august, Manchester United- Southampton
 • Lørdag 20. august, Stoke- Manchester City
 • Søndag 21. august, Sunderland- Middlesbrough
 • Søndag 21. august, West Ham- Bournemouth
 • Lørdag 27. august, Tottenham- Liverpool 
 • Søndag 28. august, WBA- Middlesbrough
 • Søndag 28. august, Manchester City- West Ham

Ingen kamper er «walk over» i Premier League, alle kamper har sin egen historie, det være seg lokaloppgjør, topp mot bunn eller gigantmøter – der de aller beste møter hverandre i seks-poengs kamper. Har du ingen favoritter, men liker atmosfæren, trøkket og managernes «krig» både på og utenfor banen. Da er Premier League din liga.

Galskapen starter 13. august, med Paul Pogba i rød drakt, med en prislapp fra fantasiens verden. Gleder du deg?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex in the City?

Sex in the City? Eller på landet, kanskje i båten eller i bilen? Hvor det passer seg best, når det...

Rike nordmenn bruker penger som fulle sjømenn i sommer

Rike nordmenn bruker penger som fulle sjømenn i sommer. Lav boliglånsrente gir de fleste rike nordmenn god økonomisk handlefrihet. Sommerferien...

Lukk