Mourinhos mareritt starter med vrakingen av Eva. Smellvakre, Eva Carneiro (41) Chelseas lege velger nå å saksøke sin tidligere sjef, José Mourinho (52), etter at hun i den første kampen av sesongen ble fjernet som klubbens lege av portugiseren.

Mange eksperter på ball-øya mener at den hardt prøvede Chelsea-managerens mareritt-sesong startet nettopp her.

Chelsea-spilleren, Eden Hazard var skadet i kampen mot Swansea, og legen løp ut for å se til den skadde spilleren sammen med fysioterapauten. Dette fikk Mourinho til å se rødt da laget allerede hadde en spiller mindre pga et rødt kort, og kampen stod og vippet på 2-2.

Nå i ettertid, 10 kamper senere vet vi at alt slett ikke er som det skal på Stamford Bridge. Tvert i mot. Alt har gått galt.

Mourinhos mareritt starter med vrakingen av Eva.

Den ikke fult så spesielle, har åpenbart et problem innad i spillergruppa, et problem som etter all sannsynlighet vil koste ham jobben. Chelsea vant Premier League som de ville forrige sesong.

Og de var favoritter til å gjøre det samme, med nesten samme tropp som i fjor, med noen få forsterkninger til og med.

Alt har gått rett til helvete for Chelsea etter at Eva forsvant.

En dame – en lege som var svært populær blant spillerne, og som nå ønsker å gå rettens vei for å ta rotta på sjefen som skal ha kalt henne “datter av en hore,” eller noe som ligner.

Som om ikke det var nok, en spiller skal ha vært sitert på at han heller taper enn vinner for Mourinho som sjef. Stemmer dette, er det bare snakk om tid før en av verden mest omtalte fotballtrenere får sparken fra samme klubb, for andre gang.

Chelseas styrtrike eier, Roman Abramovich har foreløpig ikke funnet en verdig erstatter for José Mourinho, men det ser ut til å bare være snakk om tid. Bookmakerne har den kontroversielle treneren som skyhøy favoritt til å være den neste manageren som får sparken i Premier League.

Favoritt til å overta den vanskelige jobben som sjef i Chelsea er de samme gamle traverne som alltid blir nevnt når et storlag skal ha ny trener. Pep Guardiola, Carlo Ancelotti og Diego Simeone. Sistnevnte snakker ikke engang engelsk.

3 seire, 2 uavgjorte og hele 6 tap er fasit etter 11 kamper for Mourinho så langt. En skrekkelig svak sesong, som utvilsomt hadde sett annerledes ut om Eva hadde vært en av gjengen på benken. Det er isfront mellom Mourinho og Eden Hazard.

Belgieren ønsker seg til Spania og Real Madrid.

Nå har den tidligere så spesielle sjefen på Stamford Bridge, en vanskelig kamp mot Dynamo Kiev i Champions League foran seg – til å snu elendighetene på. Det er all grunn til å tro at eieren, Abramovich bivåner også denne kampen, for å se etter positive endringer. Dessverre er det store sjanser for at han blir skuffet igjen.

José Mourinho er ferdig i Chelsea, til tross for at store deler av fansen ønsker ham værende. Premier League og engelsk presse mister en dimensjon om femtitoåringen blir fjernet på grunn av manglende sportslige resultater.

Franskmannen, Remi Garde er ansatt som ny manager i Aston Villa.

Årets harde julegaver, kan du selvsagt bestille på vargas12.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Krim- Årets julegave fra en debutant?

Krim er den genren de aller fleste nordmenn for lengst har trykket til sitt bryst. Enda det slett ikke er...

Lukk