Hva er det som feile politikerne i Norge? Hvorfor gjør de ikke jobben sin? Hva skal til for at at sånne kjeltringer som denne fjotten Krekar får lov til å bo på skattebetalerenes regning? Jeg mener det er politikerens ansvar og plikt å vise stor -kjeltringer som han ut av landet for godt! Det er krig i IRAK, så derfor må han bli, sier Storberget! Han oppforder til drap på sivile, han er TERRORIST, Storberget , ser du ikke det?

Det sier litt på kvaliteten til politikerne her i landet, når de ikke makter å få til dette. Det er et folkekrav å få Mulla Krekar ut av Norge nå!

Jeg synes faktisk det er merkelig at han har fått være så lenge som han har gjort, og den politikeren som greier å få denne kriminelle galningen ut av Norge, vil bli hyllet av samtlige som vet hvem denne råe og brutale drapsmaskinen er.

Statssekretæren bekrefter også at Utenriksdepartementet og Justisdepartementet har jevnlige møter med sine irakiske kolleger om mannen som norske myndigheter mener utgjør en trussel mot rikets sikkerhet.

Krekar kom i begynnelsen av juni på nytt i myndighetenes søkelys etter at han truet Høyre-leder Erna Solberg på livet om han selv skulle miste livet som følge av en utsendelse. (©NTB)

Jeg mener tiden er løpt ut, fjern dette menneske nå, og gi pengene til de fattigste i stedet. Hvor mye har Krekar kostet i kroner og øre?

Enten så går du av Storberget, eller fjern Mullaen nå!!! Jeg vet jeg taler for de aller fleste når jeg skriver dette!

Vis din forakt, og stem her, Norge er ikke et sted for terrorister!

Politikerne i Norge er en gjeng med feiginger- her truer en selvutnevnt terroist både den ene og den andre, og politikeren sitter med bind for øya og vegrer seg for å kaste han hue å ræva ut av landet, NÅ!!

[polldaddy poll=3105990]

kilde TV2.no

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/et-skritt-naermere-krekarretur-3245287.html

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Følelse av lykke

Når fanden er ute av sinnet danser lykken og gleden i hjertet. Da fylles jeg med fred og ro og...

Følelse av lykke

Når fanden er ute av sinnet danser lykken og gleden i hjertet. Da fylles jeg med fred og ro og...

Lukk