Faren ved å sette en terrorist i fengsel i Norge er at han vil bruke tiden godt på andre fanger. Mullaen er ikke farlig for andre fanger som andre terrorister i fengsel i Norge er. Han vil etter all sannsynlighet bruke tiden til å sanke politiske stemmer i form av å få sine ytringer spredt til så mange som mulig. 

Han blir veldig farlig når han slipper ut, og blir utvist av Norge.

Krekar er en farlig mann for Norge, spesielt når han blir utvist, for det blir han. Mullaen kjenner det norske systemet, han har sin allierte venner i landet og vil kunne skape problemer i form av vold og terror på norsk jord, om han ønsker det.

På PSTs hjemmesider heter det at «PST har i dag klokken 1400, med bistand fra Oslo politidistrikt, pågrepet Najmuddin Faraj Ahmad, på grunnlag av Oslo tingretts dom mot ham av i går, og på grunnlag av en nærliggende fare for gjentakelse av nye straffbare handlinger og trusler om terror.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5S0j8WZvYIs&feature=fvsr[/youtube]

Mannen som etterhvert skal sone 5 år i fengsel i Norge, vil kunne gjøre akkurat som han selv vil med sine trusler, og gjøre ord til handlinger. Nå er det viktig at norske myndigheter og PST ikke er naive igjen mht terror beredskapen i Norge.

PÅGREPET: Her kjøres Mulla Krekar bort av politiet.

Mulla Krekar arrestert 27. mars 2012 Foto: Håkon Mosvold Larsen

Jeg er helt overbevist om at Mullaen har kontakter med mennesker som på kommando kan utrette terrorhandlinger på mange forskjellige destinasjoner verden over, også i Norge.

I helgen skal mullaen ha oppfordret til handling mot norske interesser i utlandet, inkludert norske politifolk, på nettstedet paltalk.com der han tidligere har kommet med trusler.

Som kjent er ikke dette verken første eller andre gang Mulla Krekar kommer med trusler om drap, og det vil ikke bli siste gang heller.

Den irakiske kurderen har bodd i Norge siden 1991 og vært på FN´s terrorliste siste siden 2006. Han tok med seg sin familie til Norge, der kona og barna fikk innvilget asyl.

– Selv innledet Ahmad en pendlertilværelse mellom Norge og Kurdistan-Irak der han deltok i oppbyggingen av ekstreme islamistiske grupper som hadde brutt ut av IMK. (Islamic Movement of Kurdistan).

I 2001 ble flere slike smågrupper slått sammen til organisasjonen Ansar-al-Islam, og Ahmad som nå var blitt kjent som Mulla Krekar, ble organisasjonens leder. Ansar al-Islam okkuperte et område på grensen mellom irakisk og iransk Kurdistan.

– Gruppen gjennomførte i 2001-2003 en rekke massakrer og terrorhandlinger rettet mot de kurdiske selvstyremyndighetene, først og fremst partiet PUK. Myndighetene i Irak hevder Krekar var ansvarlig for disse udådene, og krever ham utlevert.

Krekar har gjentatte ganger erklært at han ønsker å vende tilbake til Irak. I et intervju med nettstedet Rudaw gjentar han dette i januar 2012.

Spørsmålet er om man skal ta sjansen på at det er tomme trusler Krekar kommer med, eller om han har seriøse planer om å stå til ansvar for terrorangrep i Norge.

Det er meget stor sjanse for at Mullaen vil prøve å få støttespillere i fengslet, og de som sitter der kan være villig til å være med på det meste om utbytte er godt nok…

Mulla Krekar er en meget farlig mann, og det kan hende han er mindre farlig så lenge han er på norsk jord, hva han er i stand til å få til i fra en base i Pakistan, Irak eller Afrika vil bare tiden vise.

 

Vargas

 

 

Kilde

 

NRK.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Video- Mulla Krekar en hissig terrorist

  Den siktede terroristen Mulla Krekar gikk direkte i strupen på TV2 da TV kanalen ønsket en kommentar på dommen...

Lukk