Nå er herved klart at jeg MÅ være med på IKEA. Faen og! Det har jeg ikke mye lyst til! Men må man så må man. Det er visst ting som koster mindre der enn i andre enorme kjøpesenter. Det er vel den eneste trøsten og.

Jeg får svetteutslett og røde store prikker over hele kroppen, kaldsvetter, og mister litt hår i det jeg kjører inn porten på sånne plasser som IKEA. Jeg misstrives ikke der, jeg hater sånne enorme plasser som det! Digre handlesenter, med 50 kasser etter hverandre. Tenk å måtte jobbe der a? Fy flate!

Jeg kjenner til mennesker som elsker å gå på Ikea, hva er det med sånne folk? Det er kø, trangt, masse folk, du må stå og gå i time etter time. frivilig? Ikke jeg! Jeg får vondt i ryggen og i lommeboka og føttene verker i dager etterpå. Det vil si jeg har fram til nå unngått IKEA, men jeg har da måtte bli med på store varesenter så jeg vet hva jeg går til- et helvete er det jeg går til!

Men hva gjør man ikke for kjærligheten…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Endelig fredag

Hvilke planer har du i helgen? En deilig weekend på hotell med kjæresten? Eller skal du på boligvisning? Sanke ved? Eller i...

Å drikke champagne fra Pia Tjeltas navle

  Er vel noen og  enhver manns og sikkert damers våte fantasi. Jeg kan ikke se for meg noen som er mer...

Lukk