Det er herved klart at jeg MÅ være med på IKEA. Faen og! Det har jeg ikke mye lyst til! Men må man så må man. Det er visst ting som koster mindre der enn i andre enorme kjøpesenter. Det er vel den eneste trøsten og.

Jeg får svette utslett og røde store prikker over hele kroppen, kaldsvetter, og mister litt hår i det jeg kjører inn porten på sånne plasser som IKEA. Jeg misstrives ikke der, jeg hater sånne enorme plasser som det! Digre handlesenter, med 50 kasser etter hverandre. Tenk å måtte jobbe der a? Fy flate!

Jeg kjenner til mennesker som elsker å gå på Ikea, hva er det med sånne folk? Det er kø, trangt, masse folk, du må stå og gå i time etter time. frivilig? Ikke jeg! Jeg får vondt i ryggen og i lommeboka og føttene verker i dager etterpå. Det vil si jeg har fram til nå unngått IKEA, men jeg har da måtte bli med på store varesenter så jeg vet hva jeg går til- et helvete er det går til!

Men hva gjør man ikke for kjærligheten…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mulla fuckings Krekar!

Hva er det som feile politikerne i Norge? Hvorfor gjør de ikke jobben sin? Hva skal til for at at...

Følelse av lykke

Når fanden er ute av sinnet danser lykken og gleden i hjertet. Da fylles jeg med fred og ro og...

Lukk