Så lenge den siktede sitter i isolasjon så får han heller ikke post. Det er allikevel sannsynlig at det ligger brev i posthylla til Breivik på Ila dynket i parfyme.

Kriminelle fanger av den art Behring Breivik er siktet for, har en eller annen tiltrekningskraft på kvinner. Det er en kjensgjerning at mange kvinner faller for Bad Guys.

– Kriminelle karakterer på filmer og i bøker framstilles ofte som tøffe, barske og uforutsigbare, selv om ikke det nødvendigvis korresponderer med virkeligheten. Dette er egenskaper kvinner setter pris på, sier samlivsekspert Frode Thuen. Han er også professor i psykologi ved Universitetet i Bergen.

– Det er også godt kjent fra USA at fanger på Deathrow-USA får mange brev fra forskjellige mennesker verden over, også fra representanter fra «Amnesty Internasjonal». Men også fra kvinner som ønsker å brevveksle i håp om at det skal bli til noe mer. Det er flere av  fangene som sitter på Deathrow som har fått lov til å gifte seg med kvinner som fangene har blitt kjent med via brev.

Om ikke Behrting Breivik er blitt fridd til så er det kvinner i Norge og kanskje fra andre nasjoner som gjerne skulle ønske å bli kjent med den siktede massemorderen.

– Thuen tror enkelte kvinner har gått lei av det han karakteriserer som den trauste A4-mannen.
– Vi ser jo også at innsatte som soner lange dommer for alvorlige forbrytelser eksponeres i media. Vi vet at disse har mottatt en rekke kjærlighetsbrev mens de sitter i fengsel, forteller han videre.

Ingen kvinner liker en kjedelig mann som dilter etter henne og passer på håndvesken når hun er i prøverommet. Eller som drikker melk til rekene på fredagskvelden, når han virkelig skal skeie ut.

Likevel tror han de fleste kvinner blir skeptiske av menn med kriminell bakgrunn.
– Det er naturlig at man tar noen faresignal når man møter kriminelle. Men det går jo an å forandre seg.

At kvinner ønsker å få et liv med en massemorder høres merkelig ut. Men det er ingen tvil om at spenning er en meget høy faktor for hvilken type mann kvinner ønsker å komme i kontakt med.

Også menn i skinnvest og Harley Davidson har en egen tiltrekningskraft på mange kvinner.

Et typisk Bad Boy stempel, som kvinner blir yr og gal etter-

Hvilken type mann tiltrekkes du av?

Er det så enkelt som jo verre kriminell handling, jo mer populær hos damene?

Anders Behring Breivik får overlevert post fra politiet. Han har totalt så langt mottatt mellom 200 og 300 brev fra inn- og utland.

Politiet har tidligere bekreftet at han har fått flere trusselbrev, men i postsekken som står på politihuset på Grønland i Oslo skal det også finnes frierbrev og tilbud om frelse.

12. desember får også den tiltalte massemorderen lov til å lese alle ønskelige aviser.

Rettssaken som vil bli den mest omtalte verden over vil starte 16. april. 2012

 

Vargas

 

Kilde

 

http://www.expressen.se/nyheter/1.2645885/breivik-far-karleksbrev-i-cellen

http://www.varden.no/nyheter/kvinner-blir-tent-av-kriminelle-pa-tv-1.274167

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Varme strøk frister mest under den norske vinteren

  Foto: Feriepenger.no Kanariøyene, Egypt eller kanskje Thailand? Mulighetene er mange om du heller ønsker å tilbringe julen i varme...

SMØR- Er du redd for å ikke få tak i nok smør?

  Det er nesten ikke til å forstå, men Norge er faktisk i ferd med å gå helt tom for...

Lukk