NRKs mest populære sportsjournalist og Nyhets- og sportsanker Anne Rimmen (32), har sagt opp jobben. Den flotte NRK-baben har ikke lov til å ta oppdrag utenfor NRK så lenge hun sitter i sitter som sportsanker. Tilbudene har formelig stått i kø for den blide og dyktige journalisten. 

Nå har Anne Rimmen og NRK funnet en vei ut av det som er til glede for alle parter. Som frilanser kan Norges peneste journalist ta alle de oppdrag som måtte komme, som f.eks fra Kondomeriet, eller fra andre aktører som er villig til å bla opp nok penger til å få Rimmen med i sin kampanje.

– Dette må selvsagt ikke bare være reklamebaserte oppdrag, dette kan også være en jobb for andre Radio eller TV kanaler. En frilanser står fritt til å gjøre som man vil, der av ordet. NRK ønsker fortsatt å ta i bruk den meget populære damen til sin helt spesielle sendinger som krever Rimmens kaliber.

I følge VG.no skal Anne Rimmen og Kjetil André Aamodt være et av flere kommentar-par under sendingene fra OL i Sotsji.

Erik Solbakken og Tore Strømøy har gjort lignende avtaler der de har valgt å stå uten en fast kontrakt med rikskringkastingen, nettopp for å ha muligheten til å ta andre oppdrag i tillegg. Da etablerer man det som kalles for et enkeltmannsforetak hos Brønnøysundregistret, og er mer eller mindre sin egen sjef.

Bård tufte Johansen og Harald Eia har i flere år hatt stor suksess med egenproduserte ting, men itillegg gjort oppdrag for NRK. For øyeblikket jobber de to komikerne for TVNorge.

Anne Rimmen vil man kanskje se oftere enn ellers fordi hun også vil kunne ta oppdrag som gjør hennes vakre leende synlig i all kommersiell markedsføring. Det ligger i kortene at TV2 vil kunne tilby Rimmen så mye penger at hun ikke kan si nei til å ta oppdrag for den største TV-kanalen som lever av reklamebaserte inntekter.

Som frilansjournalist  står man fritt, men man har heller ingen fast inntekt, noe som ikke passer for sarte sjeler med faste store utgifter.

Hvilken aktør tror du Anne Rimmen vil takke ja til? Kondomeriet kanskje?

 

Foto: Flickr/ Gunnar Gronlund

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fra Sotsji til Lillehammer- 20 år i mellom!

Selv om du ikke husker de fantastiske dagene på Lillehammer i 94´så har du nok hørt historier og sett fantastiske...

Se første klipp fra årets Paradise Hotel!

Nå er det ikke lenge før det braker løs igjen! Norges mest utskjelte Reality-serie endelig tilbake. Sosiale medier, TV og...

Lukk