Du trodde kanskje vi mente fjellet i Rauma i Møre og Romsdal? Nei, vi tror ikke på geologene som farer med fantestreker. Fjellet har stått der i tusenvis av år og har bevegd på seg tidligere, fjell gjør det innimellom. Skulle bare mangle. 

Nei vi er mer opptatt av mannen, han som står og tisser, mannen med stor M, han som fortjener å komme, langt oftere enn det forbanna fjellet alle er så opptatt av. Også det navnet da?!

La oss heller være mer opptatt av mannen som kjønn og hva han selv kan gjøre for å hjelpe seg selv til å komme, eller for å gi sin partner de beste råd slik at hun kan hjelpe ham for en gangs skyld når det blir trengende nødvendig. Visste du forresten at stadig flere menn vet å sette pris på sin egen rumpe i dobbelt forstand?

Analsex er faktisk menns nye glede. Stadig flere norske menn har oppdaget sitt eget lille g-punkt, de snakker selvsagt ikke til så fryktelig mange om tema, nei fyda! Slikt er jo skammelig for menn å snakke om- rumpa og sex i samme setning, da er man jo homofil og det stemplet kan man jo ikke få på seg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

89100290_dac5f4e9c6.jpg

Hva ville naboen og de nærmeste vennene sagt om slikt?! Skrekk og gru.

Menns sexliv er faktisk tabubelagt i seg selv. Kvinners sexliv derimot- brettes ut i de fleste kulørte medier som flott, sensuelt og sexy, mannen er stort sett stemplet som en «gammel kåt gris» uansett, er det rart menn holder kjeft om sine egne følelser!

Nysgjerrighet, bekreftelse og anerkjennelse er en naturlig del av livet og sex-livet, vi trenger spenning og vi trenger å få vite at vi duger. Det er en naturlig del av det å være menneske å kjenne på spenning ved å møte andre mennesker og kanskje få respons. Men, gjelder det bare for kvinner og ikke menn?

Selvsagt ikke.

Menn, spesielt i Norge, har alt for lenge holdt kjeft og latt kvinnene få dulle med den glattbarberte fitta si og rope voldtekt så snart hun ikke har lyst mer, nå må MANNEN stå opp for sine egne drifter, lyster, mot og handlinger og ta makta tilbake. Vi må stå sammen mot rød-strømpene som skriker opp med krav om likestilling i den ene hånden og dildoen i den andre.

MANNEN er kommet for å bli, han vil komme igjen og igjen- pass deg kvinne, så du ikke blir med i dragsuget. Nok er nok. Fra nå er mannens orgasme minst like viktig som egoistiske kvinners sprutorgasme, med skylapper.

 

Vargas

Tags: Fjell, mannen, orgasme, sex

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gled en som gruer seg til jul

Vi legger planer for livet allerede som ganske ung, men hvordan livet utarter seg for hver enkelt av oss er...

Norske barn trenger ikke julegaver!

Vi som bor i Norge har nok en gang fått æren av å bo i det beste landet som tenkes...

Lukk