Ikke før FRPs partileder har bæsja på leggen med å skrike ut “Morna Jens” på partiets valgvake nylig så starter skjelettene å ramle ut av skapet. Fremskrittspartiet er under lupen og det med rette. Nå starter FRP- marerittet- Siv Jensen vil få et helvete!

Vi må få vite fakta, vi som sitter å stemmer på politikerne. Synd dritten kommer på bordet etter valget.

Siv Jensen alene har i lang tid prøvd å snu den onde trenden i partiet som var gjennomsyret av avisoverskrifter som gjorde skade for paritet. Smugling, hallikvirksomhet, horekunder og homofile som ønsket å ta bilder av andre menn i dusjen.

Hva feiler det dette politiske partiet?

Nå starter FRP- marerittet- Siv Jensen vil få et helvete!
Siv Jensen Foto: Fremskrittpartiet

Nå starter FRP- marerittet- Siv Jensen vil få et helvete!

Når skal det bli slutt på alt bråket? Norge kommer til å bli utledd hvis Siv Jensen skal sitte på en av de viktigste ministerpostene og styre milliarder av kroner i verdier, som Norges neste finansminister. Partiet hennes er en gjeng med villbikkjer som burde ha vært sendt på militær-øvelse i et år. For å se om det var folk av dem når de kom tilbake.

Makan til slubberter og idioter skal man lete lenge etter.

Siste punkt på tabbelista som allerede er lang som et vondt år er en ny anmeldelse om voldtekt. En kvinne med tillitsverv i FPR har anmeldt to menn som er partifeller med kvinnen. Voldtekten skal ha funnet sted tidlig i august.

Vedder på at Siv Jensen som partiets leder er skikkelig happy for den meldingen, nå som hun er inn i sin viktigste periode i sin politiske karrière.

Den ene mannen har sentrale verv i FpU, mens den andre har hatt sentrale verv i partiet, vært kommunestyrerepresentant og stortingskandidat. Begge mennene stiller seg uforstående til anklagene.

Alle som valgte å ikke stemme på FRP kan vel saktens smile litt for seg selv. Hva er det som skjer i dette partiet som er så til de grader gjennomsyret av lovbrytere?

Man skulle nesten tro at FRPs leder er en slags hallik for alle de mannlige partifellene som er med i FRP, spesielt på det sentrale Øst-land. Mange i paritet oppfører seg som om dette var tilfelle.

Måtte all dritten komme for en dag så det norske folk får sannheten om hva FRP egentlig handler om. Det er direkte skammelig! Siv Jensen vil få et helvete for hvert eneste medlem som svikter henne og partiet det neste året. En partileder kan ikke leve med å måtte forsvare den ukulturen som åpenbart er sterk i FRP.

Kanskje ikke rart at politikerforakten er så sterk i dette landet?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Samsung Galaxy Note III- en liten lomme-PC du vil elske!

Førsteinntrykket av Samsungs største telefon er at den ikke er så stor som man skulle frykte, du får den inn...

Lukk