Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV og kleinere blir det vel neppe. Vi liker Tuva “jeg elsker ordet fitte” Fossum Fellman. Ikke bare fordi hun setter ord på kvinnelig seksualitet på en naturlig måte, men fordi hun er morsom og kjæresten til hele Norges, Ronny Brede Aase.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Discovery+

Naked Attraction” Norge vil sannsynligvis få en svært kort historie. Fordi det er begrenset underholdende, det er kleint, ikke bare for oss som ser bak putene i sofaen, men også for deltagerne. Den enste som synes at kliss sakene kvinner og menn med barberte kjønn er kult, er programlederen, Tuva.

Hun er jo tungt utdannet sexolog og har derfor et naturlig forhold til kropp generelt og nakne spesielt.

Det på D-play du kan se dette fenomenet pikk og fitte på TV, kanalen som har har endret navn til Discovery+ må vite. D-play var åpenbart ikke bra nok for App-TV. Vi er usikre på hva budskapet i “Naked Attrction” – egentlig er.

Tenk deg at du skal på date, men begynner med å se daten naken. Slik fungerer det i dette datingprogrammet. For utsiden teller – til vi har lært innsiden å kjenne.

Discovery+

Mange med oss vil påstå at denne typen underholdning hadde blitt hakket mer spennende, om flotte Tuva Fellman selv kastet klærne, som programleder. I eget program, men det tviler vi på om hun gjør. Da først ville overskriftene blitt mange og seertallene digre.

“Naked Attraction”

Sett fra vårt ståsted, vil det bli med denne ene sesongen av “Naked Attraction” – fordi, hvor interessant er det egentlig med vilt fremmede nakne? “Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, begynner å bli samlet nytt og et ubrukt trekkplaster.

Flere kanaler har valgt samme framgangsmåte før, uten nevneverdig suksess. Og man skal helt tilbake til 2001, altså tjue år, da vi hørte og så kvinner og menn hadde sex på TV i Big Brothers spede barndom. Å spille på nakenhet som i “Naked Attraction” holder ikke om det kun er nakenhet som er i fokus.

Dessverre er det ifølge anmelderne nettopp det som skjer. Og det er en kjent fallgruve å havne i.

“Neimen, se på den digre pikken”, eller minst like ille: “Det var en fin liten glattbarbert …” Er du med?

Det blir ikke god underholdning av noen ting etter siste sesong av Breaking Bad, sa en venn til oss. Og det er vi faktisk ganske enig i. Vi blir kravstore til god underholdning om vi har brukt tid på Netflix. Og det har vi jo.

"Naked Attraction" Norge - nakenhet på TV
Foto: Parox Dark // Pixabay.com

Kjendis utgave

En kjendis utgave, derimot, der vi hadde fått kjente og kjære mennesker kaste alle klærne, inkludert silketrusene. Da hadde “Naked Attraction” blitt en snakkis på lik linje med Farmen, i kjendis utgave, og det er jo blant Norges mest populære reality.

Slik “Naked Attraction” framstår i dag, med en påkledd og overengasjert programleder, med totalt fem nakne ( vi får bare sett ansiktet på to av disse). Kunne vi like gjerne tatt en tur på Huk eller i Frognerbadet. De samme kroppene finnes over alt.

Det er nakenheten og kun den det fokuseres på i “Naked Attraction” og kanskje er det den største feilen med denne serien? At ingen av deltakerne, verken kvinner eller menn, makter å te seg naturlig. All den tid det er mulig i en slik setting. Å være naken på TV er ikke, og vil aldri bli naturlig, så må vi fokusere på pikk og fitte. Da blir det kleint, da.

For hvem ville ikke elsket å se kjente mennesker uten en tråd? Bare se for deg de mest kjente av de kjente, som av åpenbare grunner aldri ville ha stilt opp på noe slikt. Men som hadde gitt oss den aller beste underholdning. Fordi vi er først og fremst nysgjerrige.

Nysgjerrig

Nakne kropper er kommet for å bli, det er liten tvil om at det er populære søkeord også langt inn i framtiden, men trender kommer og går. Kanskje er det andre og mer naturlige kropper med cellulitter, valker, hårete armhuler og kvisete ansikter som tar over på sikt?

Gjør deg selv en tjeneste, ikke legg ut bilder av deg selv som du ikke kan stå inne for eller som ikke tåler dagens lys om noen år. Tenk deg godt om før du velger å kle av deg foran en fotograf eller blir deltager på naken-TV. Søker du på nakenhet på nettet fordi du liker ofte det du ser? Du er nok ikke alene, men som underholdning?

Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, pirrer noe i oss. Men ikke bare for nakenhetens skyld. Hadde det vært Janne Formoe og hennes ektefelle, Jan Fredrik Karlsen, som skulle ære nakne på TV. Ville det skapt en voldsom forventning og “Naked Attraction” ville satt seerrekord – med mange hundre prosent.

Fordi mange kunne så gjerne ønsket å se Jan Fredrik og ikke minste rå deilige Janne Formoe, naken. Det er bare å innrømme det, men hvorfor? Fordi de er kjente mennesker som vi føler vi kjenner litt. I hvert fall litt mer enn de ukjente deltagerne på “Naked Attraction”.

Skal du se “Naked Attraction” så gjør det for Tuva Fellmans skyld, det er nemlig hennes baby.

Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev, det er alltid gratis.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com